#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok, hakikaten sıktı artık. Sakatlıktan çok da geri dönüş haberleri. İnşallah bu kadar ızdıraba değer.

İspanya'da ki tedavisi tamamlayıp dün gece İstanbul'a gelen Falcao, “Ben bu ağrımla oynarım. Başa çıkarım." derse önümüzdeki hafta oynanacak olan Alanyaspor maçında süre alabilir. (Hürriyet)

Ne ağrıymış abi kulüp bir tane akıllı açıklama yapamadı. Bakkaldan kötü yönetiliyoruz

ligin ilk yarisi bitti yata yata para aldi

İspanya'da ki tedavisi tamamlayıp dün gece İstanbul'a gelen Falcao, “Ben bu ağrımla oynarım. Başa çıkarım." derse önümüzdeki hafta oynanacak olan Alanyaspor maçında süre alabilir. (Hürriyet)

Fenerlilerin tuzağına düşüp küfür etme Müsap Falçao ligin 3.yarısında estirecek

Bir Apranax Fort'a ağrı kalmaz. Bizim doktorlar mı boş anlamadım.

EKnzlhUWoAYFeAG

Fenerlilerin tuzağına düşüp küfür etme Müsap Falçao ligin 3.yarısında estirecek
diyene bak. musleraya halen tükürdügünü yalamamak icin kudrumus vaziyette yazan sensin. Umarim Falcao'da da ayni zavalli duruma düsersin kocum, ve yine bos hatelerine devam edersin kudurmus halde salya sümük yazmaya devam edersin.

diyene bak. musleraya halen tükürdügünü yalamamak icin kudrumus vaziyette yazan sensin. Umarim Falcao'da da ayni zavalli duruma düsersin kocum, ve yine bos hatelerine devam edersin kudurmus halde salya sümük yazmaya devam edersin.

O sonda dediğinin hiçbiri olmuyor

Aksine sen kuduruyorsun xd

Falcao'da son durum ne?

Antremanlara başladı mı? Trabzonspor maçında yedek kulübesinde olacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt