#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera hakkinda kudurmus vaziyette sensin be oglunm. Neredeyse köprüden atacaksin kendini. Hata yapsada elestirsem diye dua ediyorsun

Niye Muslera eleştirilemez mi ?

Saçma sapan dokunulmazlık vermekten vazgeçin

Sende geçen sene Terimciydin bu sene hocaya sallayıp duruyorsun ben sana yanar döner diyor muyum ?

Niye Muslera eleştirilemez mi ?

Saçma sapan dokunulmazlık vermekten vazgeçin

Sende geçen sene Terimciydin bu sene hocaya sallayıp duruyorsun ben sana yanar döner diyor muyum ?
Yoo iyi olana iyi derim bok yoluna gidene kadar. Bu senede bokun bokundadir kendisi. Kendisini düzeltmeye de calismiyor.
sen ise muslera iyi oynamasina ragmen kudurmus gibi havliyorsun

Su adamin sakatligi ne , Bu Yener ince adamain sakatligini bilmiyor mu, Klube soylemiyor mu ,Klub cikip taraftara neden anlatmiyor. Durum şoyle soyle .Taraftardan bu kadar korkan baska bi yonetim gormedin sezonu kapattiysa kapatti en azindan millet falcao bugun oynayacak yarin oynayacak modundan cikar

Su adamin sakatligi ne , Bu Yener ince adamain sakatligini bilmiyor mu, Klube soylemiyor mu ,Klub cikip taraftara neden anlatmiyor. Durum şoyle soyle .Taraftardan bu kadar korkan baska bi yonetim gormedin sezonu kapattiysa kapatti en azindan millet falcao bugun oynayacak yarin oynayacak modundan cikar
Gstvde aciklama yapmisti ince. Asil tendonunds zorlama+ ödem

Emre akbaba dönecek yakında muhabbeti de alakaya maydanoz. Ne alaka yani emre akbaba sanarsin 2 ay önce ayağını kırmış gibi davranıyorsunuz. İkisi ayni anda sakatlanma eyvallah misal andone daha erken gelse bu örnek olarak verilebilir 10 ay önce ayağı kırılan herifin dönmesiyle kıyaslamak absürt.

##Hemen bir portekizli hoca##

Bizim doktorlar da bi cins.giden gelmiyor. Doktorun da gidip papazını bulmuşlar.

kendisi 12 kasım'da instagram hesabından bir video paylaşmıştı, aşşağıya linkini koyuyorum.
aşil tendonu kopan futbolcu bırakın o hareketleri yapmayı, tuvalete bile gidemez. ben kendisinin sakatlığının geçtiğini ama fizik olarak tam hazır olmadan oynamak istemediğini duydum ve öyle olduğunu da tahmin ediyorum.
gerçekten hazır olduğunda oynamak istiyorsa bunu saygı duyuyorum.

gurrpegi yazmis. bari kadroya alin

Falcaoooooo gelmedimi? Yaw hala transfer dönemindeki gibi beklemedeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt