#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşbulduk, neye kızıp ara verdiğimi unuttum o arada da iş güç devreye girince süre uzadı yoksa çok daha erken dönerdim. Bilirsin yapacağım deyip yapmamalarım meşhurdur :)

Bu arada steam hesabını tekrar vermen gerekmekte diğerini kuzenim geri aldığı için silmiş herkesi.

Ustat nerelerdeydin ? Allah belani versin demek isterim

Gomis gittikten sonra gelen Babel ve Diagne bekleneni veremedi, Falcao ise umut verici durmuyor şimdilik. Hatayı kendimizde aramakta fayda var. Çünkü gelen oyuncuların gelmeden 1 sezon önce yaptıkları belli.

adama bir orta açın yeminmiettininiz orta yapmayacağız diye uca kadar gidiyorlar orta yapmadan geri dönüyorlar

Falcao doğru koşuları yapıyor ama pas verebilecek kabiliyette adam yok. Kendisi de form olarak oldukça bitik. Sadece ceza sahasına sallapati top gönderiliyor diye adamdan gol beklemek saçmalık

Serkan Güven Veren acilimi umarim kafalarda yanlis 1 done kalmamistir
Direkt aklıma bu gelmişti başka ne gelebilirdi ki zaten, senin gibi kadim ve saygın bir üyeye çok afedersin ''g.t veren'' soyadı verecek halleri yoktu heralde !!!

Dikkat ettiysen cümleyi Arif Çelik üstat gibi üç ünlem ile bitirdim, konudaki ciddiyetimi anlamışsındır umarım.

Abi nerelerdesin hoşgeldin
Hoşbulduk kardeşim, yav forumda bir konuda sinirlenmiştim ters bir şey yazmamak için bir süre ara vermiştim sonra iş güç araya bir girdi tam girdi uzadı biraz. Ben normal insanlar gibi hem çalışıp hem de normal hayatıma devam edemiyorum, iş güç devreye girince yaşam duruyor benim için :LOL:

Hoşbulduk kardeşim, yav forumda bir konuda sinirlenmiştim ters bir şey yazmamak için bir süre ara vermiştim sonra iş güç araya bir girdi tam girdi uzadı biraz. Ben normal insanlar gibi hem çalışıp hem de normal hayatıma devam edemiyorum, iş güç devreye girince yaşam duruyor benim için :LOL:
Valla özledik abi, allah kolaylık versin bu arada.

Bir de abi sen yok iken Erman üstad, Tahir'i tokatlayıp yılın en iyi Türkçe kullanan üyesi oldu. Özel bir teşekkürü hak ediyor senin tarafından :D

Valla özledik abi, allah kolaylık versin bu arada.

Bir de abi sen yok iken Erman üstad, Tahir'i tokatlayıp yılın en iyi Türkçe kullanan üyesi oldu. Özel bir teşekkürü hak ediyor senin tarafından :D
Haaa o olay vardı demi, bakıyım bi kim ne ödül almış :D

Madde 1.Adama pas gelmiyor neredeyse pas almak icin defansa gelecek.
Madde 2.Bizim takimda dogru durust orta acabilen yok.
Madde 3.Falcao da eski Falcao degil.Bir kere pozisyonlarda cok agir kaliyor.Hos Falcao eski Falcao olsa zaten Turkiye'de ne isi vardi😏
Madde 4.Orta sahada milimetrik paslar atacak kaliteli bir pasor lazim onun da Belhanda olmadigi kesin.
Tum bu sartlar altinda Onyekuru biraktigi yerden devam edebilirse eger toplamda 11 golu bulur diyorum.

‘Şu adama bir tane orta açmıyorlar yeeeah’

Lan adam 1.77 boyunda. Sanki kafa vuruşlarıyla dünyanın en iyi forvetlerinden biri oldu.

Öldü bitti bu adam işte. Koşmayı geçtim ayakta kalacak hali yok. Defans arkasına koşu yok. Duvar olamıyor. Çalım yeteneği zaten yok. Rize’nin stoperleri de 2 bebe ha.. yeni sünnet olmuş heriflere üstünlük sağlayamadı. Deplasmanda kesinlikle oynatılmamalı.

Maalesef adı kaldı sadece.

Umarım sene sonu yollarımızı ayırmak istediğimizde sıkıntı çıkarmaz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Feghouli bugun acti Akbaba atti, Falcao ortada yoktu. Omer de takimin en cok asist yapan adami. Adem'e Bruj macinda attirdi. Trabzon macinda Adem acti donen topta Nagatomo atti. Alanya macinda Adem'e attirdi 2 cm ile ofsayt oldu.

Ha Omer ile Feghouli'yi yetersiz bulmani anlarim. Bence de oyleler ama bu isimler uzerinden Falcao'yu aklamak sacma. Falcao basbayagi rezalet durumda.

Arkadaşım Emre Akbabanın attığı golde Falcao stoperi kaçırmasa emrenin vuruş yapacak açısı olmazdı

‘Şu adama bir tane orta açmıyorlar yeeeah’

Lan adam 1.77 boyunda. Sanki kafa vuruşlarıyla dünyanın en iyi forvetlerinden biri oldu.

Öldü bitti bu adam işte. Koşmayı geçtim ayakta kalacak hali yok. Defans arkasına koşu yok. Duvar olamıyor. Çalım yeteneği zaten yok. Rize’nin stoperleri de 2 bebe ha.. yeni sünnet olmuş heriflere üstünlük sağlayamadı. Deplasmanda kesinlikle oynatılmamalı.

Maalesef adı kaldı sadece.

Umarım sene sonu yollarımızı ayırmak istediğimizde sıkıntı çıkarmaz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
dünyanın en iyi kafa golcülerinden biri falcao belirtmeden geçemedim muhabbetinize devam edebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt