GSCimbom
#9 Radamel Falcao (ARŞİV)
Emrah Yıldırım

#9 Radamel Falcao (ARŞİV) Sayfa 197

Emrah Yıldırım ·

Cevap
10K
Okunma
428,4K
Sayfa
197/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enerji eksikliği var. Yaşlandıkça oluşan bir şey. Ayağına gelince atacaktır ama eskisi gibi Barcelonada orta sahadan topu alıp bütün defansın anasını belleyip gol atma atletizmi yok ve bu geri gelmeyecek.
Falcao 70% enerjiyle oynayan bir oyuncu ondan sırıtıyor. Drogba 50% enerji 50 % teknik. Ondan biraz daha fazla götürdü işi...

Doğru noktaya hareketlendiği pozisyonlar oluyor onda da bizimkiler atamıyor genelde. Kendisinde de sorun var biraz da bitik olduğuna katılmıyorum pek. Adam bize gelirken böyle bir takım hayal etmemiştir orası kesin, futbol oynama zevkin körelir Terimin takımında.

Falcaonun adam gibi gol atması için arkasında kante-kroos-de bruyne-mane-salah 5lisi olacak.. Zaten bu 5li olsa ben de bir sezonda 7-8 gol atarım heralde durum o derece vahim..

06F0F1D5-27CD-489B-8E24-9EB1DCF9D3D7.webp

Burada pas vermemek nedir ya

Enerjisi kalmamiş oldugu yerde bile hizli dönüşler yapamiyor veya dogru noktaya gidene kasar karsidaki defans coktan acisini kapatiyor.Gomis gibi sert şutlarida yok geldiginden beri 1 kere dogru duzgun sut cekebildigini gormedim.Yazik oldu o maaşa kimleri getirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt