- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
banegadan daha iyisi + gence 40 miodan basliyor..Banegadan daha iyisine iht var. mümkünse daha genç
1 fırsat transferi lazım wesleyde olduğu gibi üstadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
banegadan daha iyisi + gence 40 miodan basliyor..Banegadan daha iyisine iht var. mümkünse daha genç
1 fırsat transferi lazım wesleyde olduğu gibi üstadım
işte wesley gibi 28inde biri. ve gözden düşmüş olacak, tabi bunun olması için ünal aysal gibi de bir başkana iht var.banegadan daha iyisi + gence 40 miodan basliyor..
James... var bi hayalimizişte wesley gibi 28inde biri. ve gözden düşmüş olacak, tabi bunun olması için ünal aysal gibi de bir başkana iht var.
baneganın wesleyle aynı kalibrede adam olduğunu söylemiyorsundur umarım. Wesley çok farklı bir seviyeydi
Yoo gecen sezon monacoda dedigin hangi oyuncu vardi? Adam koca kulübün %50sini attiFalcaonun adam gibi gol atması için arkasında kante-kroos-de bruyne-mane-salah 5lisi olacak.. Zaten bu 5li olsa ben de bir sezonda 7-8 gol atarım heralde durum o derece vahim..
Yoo gecen sezon monacoda dedigin hangi oyuncu vardi? Adam koca kulübün %50sini atti
Gelir gelmez sakatlandigindan dolayi. Drogba 13/14 de yasadigi sakatligi ilk geldiginde yasasaydi aynisini derdinBen bu herifi benimseyemedim bir türlü.
Mesela Drogba ya gelir gelmez ısınmıştım hemen.
sent via GSC
Ben bu herifi benimseyemedim bir türlü.
Mesela Drogba ya gelir gelmez ısınmıştım hemen.
sent via GSC
Bilemiyorum Musap bilemiyorum.Gelir gelmez sakatlandigindan dolayi. Drogba 13/14 de yasadigi sakatligi ilk geldiginde yasasaydi aynisini derdin