#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banegadan daha iyisi + gence 40 miodan basliyor..
işte wesley gibi 28inde biri. ve gözden düşmüş olacak, tabi bunun olması için ünal aysal gibi de bir başkana iht var.

baneganın wesleyle aynı kalibrede adam olduğunu söylemiyorsundur umarım. Wesley çok farklı bir seviyeydi

Enerji eksikliği var. Yaşlandıkça oluşan bir şey. Ayağına gelince atacaktır ama eskisi gibi Barcelonada orta sahadan topu alıp bütün defansın anasını belleyip gol atma atletizmi yok ve bu geri gelmeyecek.
Falcao 70% enerjiyle oynayan bir oyuncu ondan sırıtıyor. Drogba 50% enerji 50 % teknik. Ondan biraz daha fazla götürdü işi...

Doğru noktaya hareketlendiği pozisyonlar oluyor onda da bizimkiler atamıyor genelde. Kendisinde de sorun var biraz da bitik olduğuna katılmıyorum pek. Adam bize gelirken böyle bir takım hayal etmemiştir orası kesin, futbol oynama zevkin körelir Terimin takımında.

işte wesley gibi 28inde biri. ve gözden düşmüş olacak, tabi bunun olması için ünal aysal gibi de bir başkana iht var.

baneganın wesleyle aynı kalibrede adam olduğunu söylemiyorsundur umarım. Wesley çok farklı bir seviyeydi
James... var bi hayalimiz

Falcaonun adam gibi gol atması için arkasında kante-kroos-de bruyne-mane-salah 5lisi olacak.. Zaten bu 5li olsa ben de bir sezonda 7-8 gol atarım heralde durum o derece vahim..

Falcaonun adam gibi gol atması için arkasında kante-kroos-de bruyne-mane-salah 5lisi olacak.. Zaten bu 5li olsa ben de bir sezonda 7-8 gol atarım heralde durum o derece vahim..
Yoo gecen sezon monacoda dedigin hangi oyuncu vardi? Adam koca kulübün %50sini atti

Yoo gecen sezon monacoda dedigin hangi oyuncu vardi? Adam koca kulübün %50sini atti

Kusura bakma Musap Falcaonun Monacodaki gollerine bakıp orgazm olamam.. Ben golü molü geçtim adam hiçbirşey yapmıyor ya beklenti öyle düştü ki forumda hazırlık maçında ayak içi pas attı diye millet sevinir oldu..

Jahovic'i 2 yıllık transfer etsek daha faydalı olurdu.

06F0F1D5-27CD-489B-8E24-9EB1DCF9D3D7.webp

Burada pas vermemek nedir ya

Ilk geldiginde top kontrolu falan daha iyi durumdaydi acikcasi

1-2 mac daha beklemek lazim

Enerjisi kalmamiş oldugu yerde bile hizli dönüşler yapamiyor veya dogru noktaya gidene kasar karsidaki defans coktan acisini kapatiyor.Gomis gibi sert şutlarida yok geldiginden beri 1 kere dogru duzgun sut cekebildigini gormedim.Yazik oldu o maaşa kimleri getirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt