#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönderilmelidir.
Bu adama güven olmaz.
Araplara,amerikaya falan göndermek lazım.

Ben daha güçlü bir falcao beklerdim.
Özellikle maçlar içerisinde çok fazla pas hatası yapmasıda beni çok şaşırttı.

Tün bunlara rağmen insanın kendisini hiç bilmemesi ve sırf kariyerine bakarak bu kadar ciddi paralar istemesi bana ters geliyor.Yazıklar olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaliteli oyuncu. Duzgun bir takimimiz olsaydi cok da faydali olurdu. Bu adami topla bulusturmayip, pozisyon hazirlamadiktan sonra ne bekliyorsunuz ki? Performansinda hic bir sorun yok, bizim takimin rezil futbolunda sorun var.

Transferi surecinde karsi ciktigim sorun yasli oyuncularin alinip 5 milyon Euro'nun uzerinde ucret odenmesi.

Galatasaray capinda bir kulubun her zaman genc, fiziken guclu, hizli forvetlere yonelmesi lazim. 30 yasini gecmis boyle oyunculara garanti sozlesmeler ve fahis fiyatlar verirseniz, Galatasaray'in gelir kalemlerinde uzun surecte kar yapan bir kulup olma sansiniz yok.

çok beklemiştik seni, inanılmaz mutlu olmuştum geldiğinde.
Ancak verdiği katkı 3/10.
3-4 haftada bir sakatlanıyor, maalesef olmadı bu sene..

Pozisyon geldiğinde kaleye kodu mu oturtuyor, ama sıkıntı yaşıyor oyun içinde. Gerçi bu sıkıntılar Muslera hariç(o da malum..) takımın tamamında var, sistem sıkıntılı olunca normal.
Koronadan önce uçuşa geçtiğimiz zamanda bu adam patlama yapmıştı. Şimdi herkes dökülüyor. Arkasında futbolcu olmayınca golcünün yapabileceği bir şey yok, İmam ossursa hesabı.

Bu adamı Nusret kebapta gördüm ama ben geldiğimde o çıkıyordu.Etrafı baya kalabalıktı

Komi kardeşlerimize de öküzleme bahşiş vermiş

Aslında 10 sene sonra bu günleri konuşurken kendisinden daha güzel bahsetmek isterdim
Kendini pek gösteremedi, takımdan dolayı da olabilir

Bu kadar sakatlanan bi oyuncu olsam, çok yüksek rakam istemeye utanırım mesela.
Gene takımda kal ama bu rakamları alacak bi oyunu yok bence de

Bu adamı Nusret kebapta gördüm ama ben geldiğimde o çıkıyordu.Etrafı baya kalabalıktı

Komi kardeşlerimize de öküzleme bahşiş vermiş

Aslında 10 sene sonra bu günleri konuşurken kendisinden daha güzel bahsetmek isterdim
Kendini pek gösteremedi, takımdan dolayı da olabilir

Bu kadar sakatlanan bi oyuncu olsam, çok yüksek rakam istemeye utanırım mesela.
Gene takımda kal ama bu rakamları alacak bi oyunu yok bence de
Takim + kamp yapamama. Diretiyorum en az kisa kadar sabredilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt