#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif 20 hafta top oynadı, bir büyük maçta bugün Akbaba'nın girdiği kadar pozisyona sokamadık elemanı. Takım ilk defa ayağa top oynadı, bu sefer de bu sakattı. Kulübümüze yaraşır bir cenabet arkadaşımız.

Herif 20 hafta top oynadı, bir büyük maçta bugün Akbaba'nın girdiği kadar pozisyona sokamadık elemanı. Takım ilk defa ayağa top oynadı, bu sefer de bu sakattı. Kulübümüze yaraşır bir cenabet arkadaşımız.
Aga girse ne oluyor. Şutu kaleye göndermekten aciz. Acayip güçsüz hava topuna çıkamaz olmuş ikili mücadeleye giremiyor

Yemişim sakatlığını saglikliyken de izledik işte attığı göllerin çoğunu adem de atardı üstüne bunun kaçırıp Adem'in atacağı toplar oldu.
Bakıyorum takım oyununa Drogba gibi bir ekstrasi var mı asla yok.. umarım bir enayi bulup sepetleriz .. aklı yerinde 1.90 üstü iki forvet alalım ortalama bir atletizm ve hız olsun yeter çok becerikli olması şart değil.. cagnenin azıcık akıllısı iş gorur

Yemişim sakatlığını saglikliyken de izledik işte attığı göllerin çoğunu adem de atardı üstüne bunun kaçırıp Adem'in atacağı toplar oldu.
Bakıyorum takım oyununa Drogba gibi bir ekstrasi var mı asla yok.. umarım bir enayi bulup sepetleriz .. aklı yerinde 1.90 üstü iki forvet alalım ortalama bir atletizm ve hız olsun yeter çok becerikli olması şart değil.. cagnenin azıcık akıllısı iş gorur
bizim romantikler bu herifi yollamaz

işler zora gelince kaytarıyor galiba diye bazen düşündürüyor.

Aga girse ne oluyor. Şutu kaleye göndermekten aciz. Acayip güçsüz hava topuna çıkamaz olmuş ikili mücadeleye giremiyor

Maalesef bir kadayıf durumu var. Ama biz de hiç faydalanamadık heriften, bugün Linnes-Saracchi yaldır yaldır bindirirken sırf doğru koşuyla bir tane yapıştırılabilirdi. Her halükarda piyasası olan adam, sembolik bonservisle maaşını karşılayacak bir Amerika takımı bulunursa gönderilmeyecek performans göstermedi tabii.

bizim romantikler bu herifi yollamaz
Herifi iyi görebilmek için çok zorladım kendimi yok araya iyi kaçıyor yok pozisyon alıyor ama adamda ne fizik var ne güç.. golculugu de eskisi gibi değil ..ne bileyim yaşıtları Demba ba- Cisseyi izleyip de hoca bunu beğenmez artık diyorum

kalitesi tartışılmaz karakteride ama ne zaman ihtiyacımız oldu bu yoktu. 7 milyon alıyor bide vedalaşmamız lazım

Derhal satılmalı. Müzmin sakat tabiri az kalır.2 depar atınca bi tarafı atıyor.böyle futbolcu mu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt