#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız videolarda birşey dikkatimi çekti. ben bu adamı ceza sahasında bekleyen bir yapısı var sanıyordum ama adam bildiğin orta sahaya kadar gelip top alıyor, saklıyor, boşa kaçan adama pası atıp, ceza sahasına koşuyor. sadece şu yukarıdaki videolarda 2 senedir belhandanın yaptığından daha fazla 8-10 numara hareketi gördüm. eğer bizde de böyle oynamaya devam ederse orta saha direncimiz ekstra artar. hatta andone ile 4-4-2 oynamak çok keyifli bir hale gelebilir.

Dünyanın en iyi 5 forvetinden 1 i bu adam öyle böyle biri değil.

Çıkan sözleşme detayları doğru mu yanlış mı klüp açıklama yapmalı.

EDnNDIFW4AElTvT

EDnNDzwWsAMoPht
Donk devesi antremanlarda düzgün girse bari adama

Falcao sözleşme detayları sadece ntv spor da karşıma çıktı timeline da
Hem de 2 hesaptan retweet etmişler
Sen hayırdır ntv ?

..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray yönetimi kulübümüzün ekonomik yapisini düsünerek hareket ediyor.
Her defasinda ekonomik sorunlar dile getiriliyor. Fatih Terim bile bir kac gün evvel benzer aciklamalarda bulundu.
O yüzden Falcaonun maliyetini düsünmek bize düsmez, hele bazi kendini bilmez ahmaklar hic karismasin.

Falcao transferinin, ondan önce ve sonra yapilan tüm transferlerden Galatasaray yönetimi sorumludur.
Onlar uygun görmüsler ve alip getirmisler. Galatasaray yönetimi UEFA yetkilileri ile gerekli tüm evrak alis verisini yapti.
UEFA financial fairplay uygulamasina takilsalardi zaten bu transfer gerceklesmezdi.

Isterse maliyeti 10 milyon € olsun,yönetim okayi verdigi sürece bize laf etmek düsmez.
Kulübün finansal durumunu en iyi bilen onlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt