- 1 Ağustos 2014
- 63.144
- 73.386
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon olayına açıklık getirmek lazım yoksa böyle konuşup duracaklar işte
Yanlız videolarda birşey dikkatimi çekti. ben bu adamı ceza sahasında bekleyen bir yapısı var sanıyordum ama adam bildiğin orta sahaya kadar gelip top alıyor, saklıyor, boşa kaçan adama pası atıp, ceza sahasına koşuyor. sadece şu yukarıdaki videolarda 2 senedir belhandanın yaptığından daha fazla 8-10 numara hareketi gördüm. eğer bizde de böyle oynamaya devam ederse orta saha direncimiz ekstra artar. hatta andone ile 4-4-2 oynamak çok keyifli bir hale gelebilir.
4 milyon euro sampiyonlar ligi sampiyonu olursak, lig sampiyonu olursak degil
birleri kuduruyor bu da fenerli mi beşiktaşlı mı belli değil
Donk devesi antremanlarda düzgün girse bari adama
Şampiyonlar ligi şampiyonu olma şartı var değil mi? Peki bu konunun kaynağı nedir?4 milyon olayına açıklık getirmek lazım yoksa böyle konuşup duracaklar işte
biliyorum da fenerliler gibi konuşmaları hepKendisi Galatasaray düşmanı bir tinercidir.
Şampiyonlar ligi şampiyonu olma şartı var değil mi? Peki bu konunun kaynağı nedir?
O degilde sozde sakatti 3 maci ondan dolayi oynamadi degil mi Monacoda xddd
Yahu aksamin aksamsporun hangi haberi dogru vikti.Birisi hesaplamış şampiyon olursak ve ligde 29 maça çıkarsa 7,5 milyon avro oluyormuş maaşı![]()