#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O haberlerin sallamasyon olduğu çok belli zaten ama siz de bir zahmet maliyeti bu kadar takmayın. Taraftarız biz kulüpteki profesyoneller işini yapsın bize de keyfini çıkarmak kalsın. Zaten bu adamlar maliyeti o kadar düşünüyorlar ki forvet almamayı göze aldılar geçen sene, o yüzden her şeye dikkat ettiklerine eminim.

Pis işlere bulaştıkları her sefer ellerinde patladı ama hâlâ bu kuşlar akıllanmadı.Adam gibi saha içinde kalıp şampiyon olsunlar kimsenin sesi çıkmaz.Göt korkusundan her pisliği yapıyorlar.Dediğim gibi bunları Arena’da farklı geçip kendi hallerinde bırakabiliriz.

anlaşma doğru olabilir kulüp yalanlamıyacak bence ama şu sponsor mevzusu ne oldu?.hani maşının bir kısmı ödenecekti felan?.
ffp yakalanmamak için ayrı birşey yapmış olabilirz.ama şu türkiye kupası olayı felan saçma. sanki türkiye kupasında oynatacaz adamı abi

Kimseye bişey açıklamak veya ikna etmek zorunda değilsiniz arkadaşlar. Para var ki veriyoruz lan deyin geçin.

Fatih Terim'in olduğu yerde sözleşme dışarıya çıkacak haberi yapan da akşam ve yeni şafak

beyler hepsi kuduruyor o yüzden böyle. yakında açıklama gelir

spk ile anlaşmamız var herşey şeffaf olmalı. eğer incelenirse klüp ciddi ceza yer. o yüzden böyle riski alamaz yönetim. erkeklerse avukat tutup araştırsınlar olayı

avrupada medyasında neler dönüyor bizim medyada neler dönüyor

beyler hepsi kuduruyor o yüzden böyle. yakında açıklama gelir

spk ile anlaşmamız var herşey şeffaf olmalı. eğer incelenirse klüp ciddi ceza yer. o yüzden böyle riski alamaz yönetim. erkeklerse avukat tutup araştırsınlar olayı

avrupada medyasında neler dönüyor bizim medyada neler dönüyor

ceza felan yemeyiz fener beşiktaş yiyor mu?.yolunu bulmuşuzdur ffp yırtmak için.kulüp şimdiye yalanlardı.diagne'ye 3 milyon bonusu açıkladık mı ?yok.yalanladık mı?.yok.

ceza felan yemeyiz fener beşiktaş yiyor mu?.yolunu bulmuşuzdur ffp yırtmak için.kulüp şimdiye yalanlardı.diagne'ye 3 milyon bonusu açıkladık mı ?yok.yalanladık mı?.yok.
bjk ile fener halka açık değil kardeşim. olayı tam olarak öğren sonra konuşalım

fb ile bjk neden açıklamıyor bi araştır :ka:

bjk ile fener halka açık değil kardeşim. olayı tam olarak öğren sonra konuşalım

fb ile bjk neden açıklamıyor bi araştır :ka:
ee sonuç diagne açıklandı mı 3 milyon euro?.herşeyi açıklamak zorunda değiliz.fatih hoca kendisi daha bu hafta açıklanmaması gereken şeylerde açıklıyor yönetim şeffaf olmak adına demedi mi?.

Allahini seven maliyecilik yapmaz, var ki veriyoruz, ayrıca taş çatlasın 2.5 m bonus alır surdan burdan, o parada bir dünya yıldızına verilir. İsterken iyi ise, geldiğinde ouwww pahalı denmez.

Hatta aldığı her nefes için 25$
Taştaşlarını taşıması için 2 el arabası(çalışan dahil).

Kuşlar 2 laf atıyor ortaya hemen oltaya geliyorsunuz salın bizi ya maaş 5 milyon işte , şu konuda kaç sayfadır konuştunuz söyleye söyleye kendiniz bile inanıyorsunuz sonra kapta yazmayan şeylere neden inanıyorsunuz anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt