- 1 Ağustos 2014
- 63.147
- 73.390
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontrata dahil olan herseyi bildirmek zorunda kulup. Kap'a aciklama yapilmadigina gore ozel bir bonus yok. Takima verilen primlerden baskasini almaz.Alacağı bonuslar elbette olacak. Ama haberde abartmışlar biraz.
Seneye bekliyorum ben şahsen bekler yetersiz şu an kışın 2 tane fişek gibi bek alırsak şansımız artar ama kışın bulması biraz zor.
bizim yeni transferlerimiz genelde golle başlar ilk maçlarında
elano,revivo, drogba, gomis filan aklıma gelenler
paşa maçı da uygun maç içerde
kral 2-3 tane atsın da lige merhaba desin
Falcao'nun bize kattıklarını şunlara gönderelim de çenelerini kapatsınlar. Dünya'nın bir çok yıldız ismi adama başarı dileklerinde bulundular. Türkiye'deki diğer takımların transfer şansını bile artırdık. Ayrıca Güney Amerika'ya da ismimizi olabilecek en kral şekilde duyurduk. Falcao'ya isterse 10 milyon avro verelim. Hiç gocunmam. Tarık Çamdal denilen futbol yabancısı adama 20 milyon bayılmışız. Falcao'nun maliyetinde mi korkacağız.
Sulh yapiyoz mu simdiKatılmıyorum.Sonra GS'nin borcu niye bu kadar çok diye dövünüp duruyoruz
geçme nağmert köprüsündenSulh yapiyoz mu simdi
Katılmıyorum.Sonra GS'nin borcu niye bu kadar çok diye dövünüp duruyoruz
Iyi de velev ki dedim. Kap açıklamasına göre 5 milyon avro yıllık vermişiz.Katılmıyorum.Sonra GS'nin borcu niye bu kadar çok diye dövünüp duruyoruz
Tam duvar kağıdı yapmalık