#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye bekliyorum ben şahsen bekler yetersiz şu an kışın 2 tane fişek gibi bek alırsak şansımız artar ama kışın bulması biraz zor.

seneye revizyon fırsatımız var. kiralık oyuncular gidecek. (belki içlerinden tekrar kiralamak istediklerimiz olur ama bonservis işi yaş)

bunlar haricinde nagatomo, donk ve mariano'nun kontratları bitecek.

bence falcao, muslera ve babel (bunu da pek tutmuyorum ama yeni geldiği için ayırdım) haricindeki herkesi satmaya çalışabiliriz. belhanda ve feghouli de kontratlarının son yılına girecek. bir fırsat daha olmayabilir.

üretilen kaynak ile de falcao'nun entrafında onun bitiriciliğinden faydalanacağımız bir takım kurma şansımız olur.

bu sene biraz toplama bir takım gibi olduk ama şartlar buna mecbur ediyor bir yerde. fakat önümüzdeki sene için hazırlıkları güzel yaparsak 3-4 yıl bir arada oynayabilecek kalıcı bir ekip kurabiliriz.

Kasimpasanin macinda gol atmasi sart, yoksa medya ile beraber üzerindeki baski artacak ve RvP gibi elimizde patlayabillir

Falcao 2x

Falcao'nun bize kattıklarını şunlara gönderelim de çenelerini kapatsınlar. Dünya'nın bir çok yıldız ismi adama başarı dileklerinde bulundular. Türkiye'deki diğer takımların transfer şansını bile artırdık. Ayrıca Güney Amerika'ya da ismimizi olabilecek en kral şekilde duyurduk. Falcao'ya isterse 10 milyon avro verelim. Hiç gocunmam. Tarık Çamdal denilen futbol yabancısı adama 20 milyon bayılmışız. Falcao'nun maliyetinde mi korkacağız.

Katılmıyorum.Sonra GS'nin borcu niye bu kadar çok diye dövünüp duruyoruz

Kap a açıklama yaptığımız falcao kazancini sorgulayacaklarina biraz da kendi takımlarının aldigi futbolcularin kapa bile aciklamadiklari kazançları sorgulasinlar.o zaman belki inaniriz.

Parasını konuşan beyinsiz kuşlarda şunu düşünecek kapasite varmı acaba;

Son 1 haftada dünya kamuoyunda yaptığımız reklamı beşiktaş ya da fener direk para vererek yapmaya çalışsa kaç milyon euro harcamak zorunda kalırdı? Koskoca şirketler 10 saniyelik televizyon reklamına bile milyonlarca dolar para ödüyor bizim bu transferle haber olmadığımız yer kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt