#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Falcaoyu sevenin beyininden süphelenirim dersen, buna kizmayacaksin. Seviyorum, halen umudum var kisisel olarak. Sana mi soracaktim mesela

Sevmek ayri sey fanboyluk ayri sey. 7 milyonluk kazigin fanboylugu yapilmaz.
Fanboyluk yapanin zekasindan supe ederim dedim. Bana sormayacaksan beni niye alintiyorsun ?

Sevmek ayri sey fanboyluk ayri sey. 7 milyonluk kazigin fanboylugu yapilmaz.
Fanboyluk yapanin zekasindan supe ederim dedim. Bana sormayacaksan beni niye alintiyorsun ?
Adama sana laf atti diye kizarken, neden aynisini sen yapiyorsun diye sormak icin,

O çok övülen ballandıra ballandıra anlatılan ceza sahası golcüsü denen meşhur jardel şuan falcaonun yerinde olsa ülkeyi dayak yiyerek terk ettirirdi bu futbol cahilleri muhtemelen
jardel su anda 6-10 gol arası atmis olurdu. Kendisi bay gol koklayici idi.
Diagnenin yedek olarak girdiği toplam 30 dakikada falcaodan daha çok gol pozisyonuna girdiği 2 gol hazirlayiciligi, 3 tane direk, 2 gol attığı gerçeğiyle yuzleselim derim.

Diagnenin yedek olarak girdiği toplam 30 dakikada falcaodan daha çok gol pozisyonuna girdiği 2 gol hazirlayiciligi, 3 tane direk, 2 gol attığı gerçeğiyle yuzleselim derim.
Jardel su kadroda aynisini yasardi.

Jardel su kadroda aynisini yasardi.
Saçma sapan konuşma jardeli izledin mi? Adam yoktan gol yaratan herifti. Jardelle falcaoyu kıyaslamak şu anda jardele agir hakarettir.

Adamın gücü yok bunu bildiği için yaptığı tek şey rakiple orta sahada boğuşmak. Ceza sahası içinde 10 tane net %300luk pozisyon ver 2 tanesini anca atar. Jardel dediğin adami al gel ayni ortamı yarat 10 taneden 7 atar.
Futbol falcaoyu bırakmış vaziyette. Bundan olsa olsa son 30 dakika maça girip yorulmuş rakibe karşı %10luk poweri ile kafa kafaya bogusmak

O tarz topcu icin yine takim yok. Babel ile ne yapsin.
Adamin yaninda Baros/Necati
Kanatlar Emre + Engin denilen Motorlar vardi

O tarz topcu takim oyuna katki saglardi, mevzu bu.

Poldi de boktan takimda oynamasina ragmen ilk sezonda fark yaratmisti

Sahsen su yalayip yalayip bitiremedigin adamin o kadar faydali olmadigini idrak etmen gerekiyor artik

Yok ya 6-10 arası az dedin 15 -20 atardı koklaya koklaya herhalde :) ceza sahasına kaç kez girdik rangers maçında ya da fb maçında bak bakalım oynanan sistem ve oyuncu grubuyla jardel değil sülalesi gelse bırak 6 yı 3 golü geçmez

Kontra atağa çıkamayan topu sürekli kendi yarı alanın da geveleyip duran kanat oyuncularının hantal oyunuyla sadece beklerin bindirmesiyle gol arayan bir takımız bu halde pele oynasa ilerde ona da teneke bağlanır

Geldiginden beri sövdügüm Belhanda yi bile senden daha cok seviyorum

Yuzde 10 mu indirim yapmıştı :) hadi 7 değil 6.3 olsun hadi 6 olsun.
seni fener medyası yönetime bu kdr düşman yaptı.

anlaşılan fenerin transfer yapması da psikolojini bozdu.

olm boş ver bak bizde world class 1 teknik direktör var. sezon sonu şampiyonuz sıkma canını

Şu kadar basit bir mantığı kuramamanız çok ilginç. Falcaoya top gelmiyor madem de cagne girer girmez nasıl pozisyonlara giriyor hemen. Hiçbir forvet için top gelmiyor diye bir bahane olamaz. Daha iyi anlamak isteyenler geçen sezon pandemi sonrası başak maçında sonradan oyuna giren demba bayı bir izlesin

iloveyouhocam.jpg

Birazdan van persienin fbciğimizin tesislerin de marlboro pardon elektronik takılıyordu yanılmıyorsam çekilen resimlerini paylaşacağım aramızda ki fbli ergenler alınmasın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt