#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok zaten sinanın anlattıklarını herkes göruyordur uc aşağı beş yukarı.Sadece hala pozisyon gelmiyor diyenler iyi izlesin diye attım.
Gelmiyor, geliyor mu? Birisine takınca sırf kendinizi tatmin etmek için günah keçisi ilan ediyorsunuz bazen. Gomis Gomis diyorsunuz, Gomis'in attığı çokça extra gol vardı elbette ama o sezon takım Gomis'in ağzına ağzına atıyordu topları. Senin şu an takımın doldurt boşalt bile yapamayacak kadar aciz bir durumda, kanatlarda 3 metre dribbling yapamayacak kadar ölmüş bitmiş 2 tane kağnı oynuyor, orta sahada dikine koşu yapan 1 Allah'ın kulu yok ama Falcao yaaaovvv.
Göreceğiz Diagne oynayınca ne olacak.

Gelmiyor, geliyor mu? Birisine takınca sırf kendinizi tatmin etmek için günah keçisi ilan ediyorsunuz bazen. Gomis Gomis diyorsunuz, Gomis'in attığı çokça extra gol vardı elbette ama o sezon takım Gomis'in ağzına ağzına atıyordu topları. Senin şu an takımın doldurt boşalt bile yapamayacak kadar aciz bir durumda, kanatlarda 3 metre dribbling yapamayacak kadar ölmüş bitmiş 2 tane kağnı oynuyor, orta sahada dikine koşu yapan 1 Allah'ın kulu yok ama Falcao yaaaovvv.
Göreceğiz Diagne oynayınca ne olacak.

En buyuk sorun falcao değil zaten.Sadece pozisyon gelmiyor argumanı ile savunmak bana sacma geliyor.

Evet Milli Takima cagirildigina göre Diagne yi hazirlayalim, kesin sakat döner bay yürüyen ölü.

adam olsa saçına jöle sürmez

donk forvete geçtiğinde daha çok heyecanlanıyorum

Adama top getirmiyorlar ki meziyetlerini sergilesin karın ağrısı gibi iki kanat oyuncusu var izlerken ben yoruluyorum bunları bu adam top gönderecekler diye bekliyor yazık falcao gibi golcün var ama kağnı gibi takımız.Maç içinde sürekli geziyor geri gelip top alıyor hani mücadelesini görmesek eleştireceğiz zaten

Babel ve feguli denen iki şark kurnazı kanatta oldukça falcao değil pele maradona oynasa göze batar.Ha birde belhanda denen 10 numaramıdır 8 midir neyin nesi olduğu belli olmayan bir herif var ne asist yapar ne araya top atar bunların önünde oynamak zor Ömer bayram bile bunlardan daha asistçi bir futbolcu siz hesaplayın artık

kalenin içine kadar topu soksan herkes atar yav
bırakın bu 5 milyonluk hırsızı

En buyuk sorun falcao değil zaten.Sadece pozisyon gelmiyor argumanı ile savunmak bana sacma geliyor.
Fiziki olarak düşüş yaşaması normal. Bu adam 34 yaşında ve ağır sakatlıklar geçirdiği için vücudu epey yıprandı. Ama adamı ceza sahasında topla buluşturdugunda yazıyor işte. Senin elindeki 2 forvet de Elmander veya Muriq tipi değil ama ısrarla bu adamlara bu oyunu oynatmaya çalışıyorsun. Bir takımın forvetleri topla buluşmak için sürekli 2. bölgeye gelmek zorunda kalıyorsa orada problem var demektir.

Oyuncu grubuna uygun bir oyun anlayışıyla oynamak zorundasın. Hocanın inatla oynatmaya çalıştığı bu boktan oyun anlayışı daha çok forvetlere sövdürür.

Oyun anlayışının doğru ya da yanlış olduğunu da geçtim. Biz bir oyun oynamıyoruz, o da ayrı mevzu.

7 milyonluk kazık girmiş, şurda hepimiz üzgünüz. Adam çıkıp 2 gol atarsa zırlamayı kesersiniz diyor.Fanboyluğunuz batsın
Sen Falcaoyu sevenin beyininden süphelenirim dersen, buna kizmayacaksin. Seviyorum, halen umudum var kisisel olarak. Sana mi soracaktim mesela

O çok övülen ballandıra ballandıra anlatılan ceza sahası golcüsü denen meşhur jardel şuan falcaonun yerinde olsa ülkeyi dayak yiyerek terk ettirirdi bu futbol cahilleri muhtemelen

sakatlanacaksin biliyorum umarım milli maçta/ kampta falan sakatlanirsin da maaşını fifaya cakariz.

Arkadaş biz adama 7 milyonu boş kaleye atsın diye mi veriyoruz ? Gomise çok mu top geliyordu sanki ? en az 10 tane gol sayarım kendi yarattığı.Sinan yılmazı dinledim çok guzel anlatmış.Eğer boş kale istiyorsan rodallega da yapar o işi hemde 500 k paraya. Adam geçme yok dribling yok stoperi ezme yok ama para çok.
4.5M Euroya düşmemiş miydi falcaonun maaşı

Sakatlıklar başlamasın yeter. Bir noktada formunu yakalar. Öteki türlü bir var bir yok kayıp bir sezon olur yine. Sezon sonu her halükarda gideceğini düşünüyorum. Forvet hattını komple yenilemek gerek.

Arkadaş biz adama 7 milyonu boş kaleye atsın diye mi veriyoruz ? Gomise çok mu top geliyordu sanki ? en az 10 tane gol sayarım kendi yarattığı.Sinan yılmazı dinledim çok guzel anlatmış.Eğer boş kale istiyorsan rodallega da yapar o işi hemde 500 k paraya. Adam geçme yok dribling yok stoperi ezme yok ama para çok.
Jardel zamaninda ne yapiyordu? Dribbling mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt