Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Şu yoruma bak. Baştan aşağısına kadar rezillik ve saygısızlık.Ne agladiniz be, yarin cikar 2 tane atar zirlamayi kesersiniz yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu yoruma bak. Baştan aşağısına kadar rezillik ve saygısızlık.Ne agladiniz be, yarin cikar 2 tane atar zirlamayi kesersiniz yine
Gelmiyor, geliyor mu? Birisine takınca sırf kendinizi tatmin etmek için günah keçisi ilan ediyorsunuz bazen. Gomis Gomis diyorsunuz, Gomis'in attığı çokça extra gol vardı elbette ama o sezon takım Gomis'in ağzına ağzına atıyordu topları. Senin şu an takımın doldurt boşalt bile yapamayacak kadar aciz bir durumda, kanatlarda 3 metre dribbling yapamayacak kadar ölmüş bitmiş 2 tane kağnı oynuyor, orta sahada dikine koşu yapan 1 Allah'ın kulu yok ama Falcao yaaaovvv.Yok zaten sinanın anlattıklarını herkes göruyordur uc aşağı beş yukarı.Sadece hala pozisyon gelmiyor diyenler iyi izlesin diye attım.
Gelmiyor, geliyor mu? Birisine takınca sırf kendinizi tatmin etmek için günah keçisi ilan ediyorsunuz bazen. Gomis Gomis diyorsunuz, Gomis'in attığı çokça extra gol vardı elbette ama o sezon takım Gomis'in ağzına ağzına atıyordu topları. Senin şu an takımın doldurt boşalt bile yapamayacak kadar aciz bir durumda, kanatlarda 3 metre dribbling yapamayacak kadar ölmüş bitmiş 2 tane kağnı oynuyor, orta sahada dikine koşu yapan 1 Allah'ın kulu yok ama Falcao yaaaovvv.
Göreceğiz Diagne oynayınca ne olacak.
Bu tabiri ilk bulan sayın @Keramettin TANRIVERDİ , kendisinden Uğur Karakolpacı duyarı yemek istemiyorsan sil bu mesajı kardeşim.Kendisi ayni zamanda bir amcaymis bugun ogrendim
Bu sebepten artik kendisine AMCAO diyecegim
Evet amca oldugunu ondan ogrenmistimBu tabiri ilk bulan sayın @Keramettin TANRIVERDİ , kendisinden Uğur Karakolpacı duyarı yemek istemiyorsan sil bu mesajı kardeşim.
? boş yapmaNe agladiniz be, yarin cikar 2 tane atar zirlamayi kesersiniz yine
Fiziki olarak düşüş yaşaması normal. Bu adam 34 yaşında ve ağır sakatlıklar geçirdiği için vücudu epey yıprandı. Ama adamı ceza sahasında topla buluşturdugunda yazıyor işte. Senin elindeki 2 forvet de Elmander veya Muriq tipi değil ama ısrarla bu adamlara bu oyunu oynatmaya çalışıyorsun. Bir takımın forvetleri topla buluşmak için sürekli 2. bölgeye gelmek zorunda kalıyorsa orada problem var demektir.En buyuk sorun falcao değil zaten.Sadece pozisyon gelmiyor argumanı ile savunmak bana sacma geliyor.
Sen Falcaoyu sevenin beyininden süphelenirim dersen, buna kizmayacaksin. Seviyorum, halen umudum var kisisel olarak. Sana mi soracaktim mesela7 milyonluk kazık girmiş, şurda hepimiz üzgünüz. Adam çıkıp 2 gol atarsa zırlamayı kesersiniz diyor.Fanboyluğunuz batsın
4.5M Euroya düşmemiş miydi falcaonun maaşıArkadaş biz adama 7 milyonu boş kaleye atsın diye mi veriyoruz ? Gomise çok mu top geliyordu sanki ? en az 10 tane gol sayarım kendi yarattığı.Sinan yılmazı dinledim çok guzel anlatmış.Eğer boş kale istiyorsan rodallega da yapar o işi hemde 500 k paraya. Adam geçme yok dribling yok stoperi ezme yok ama para çok.
Jardel zamaninda ne yapiyordu? Dribbling miArkadaş biz adama 7 milyonu boş kaleye atsın diye mi veriyoruz ? Gomise çok mu top geliyordu sanki ? en az 10 tane gol sayarım kendi yarattığı.Sinan yılmazı dinledim çok guzel anlatmış.Eğer boş kale istiyorsan rodallega da yapar o işi hemde 500 k paraya. Adam geçme yok dribling yok stoperi ezme yok ama para çok.