Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Alex Telles’in Falcao’ya yorumu: “Şanslı çatlak.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birader sen nasıl bir adamsın?
İmza törenini şimdi izledim. Yahu bir insan bu kadar mı hem büyük bir yıldız olup bu kadar alçak gönüllü olur?
Adam sahneye çıkıyor ve takım arkadaşlarının elini sıkmadan üçlü çektirmeye gitmiyor.
Sıfır ego var adamda, müthiş kibar ve nazik bir adam. Bir instagram postunun altına bile bu kadar mesaj gelmesine şaşırmamak lazım.
Harika bir oyuncu ve süper bir karakter kazandık, şimdiden takım ile bütünleşmiş durumda.
Resmen camiayı birleştirdi.
3. Günün şafağında gelen gandalf gibi toparladı camiayı. Birden bu kadar etki eden bir transfer ben hatırlamıyorum ne Drogba ne sneijder.... Umarım büyük başarılar yaşar.
Tekrar hoşgeldin, attığın ilk golde birkaç kişi sahaya düşer herhalde.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karısıklık olabilir. Revize edelim tesekkürlerUstad soylediklerine tamamen katiliyorum ama yanlis olmasin
Gandalf 5. gunun safaginda gelmisti
Saygilar
Futbolda hersey maddi getiri degil. Ismimizin buyumesi ve onore edilmemiz guzel bir sey. Itibar kimi zaman paranin onunde gelir.Reklam muhabbetleri cok bos iş, en kucuk getirisi bile yok goruyoruz sponsorluk olaylarinda. Futbolculuguna gelirsek cok iyi bitirici zeki birisi, ben performans bekliyorum reklam degil
Reklam derken sponsor ile ilgili değildi galiba. Kulübün marka değerini yükselten bir konular mevcut ki bu tür getirileri orta/uzun vaadede getirisi olur....Reklam muhabbetleri cok bos iş, en kucuk getirisi bile yok goruyoruz sponsorluk olaylarinda. Futbolculuguna gelirsek cok iyi bitirici zeki birisi, ben performans bekliyorum reklam degil