#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDpnEFNX4AEScYG

Alex Telles’in Falcao’ya yorumu: “Şanslı çatlak.”

Birader sen nasıl bir adamsın?

İmza törenini şimdi izledim. Yahu bir insan bu kadar mı hem büyük bir yıldız olup bu kadar alçak gönüllü olur?

Adam sahneye çıkıyor ve takım arkadaşlarının elini sıkmadan üçlü çektirmeye gitmiyor.

Sıfır ego var adamda, müthiş kibar ve nazik bir adam. Bir instagram postunun altına bile bu kadar mesaj gelmesine şaşırmamak lazım.

Harika bir oyuncu ve süper bir karakter kazandık, şimdiden takım ile bütünleşmiş durumda.
Resmen camiayı birleştirdi.

5. Günün şafağında gelen gandalf gibi toparladı camiayı. Birden bu kadar etki eden bir transfer ben hatırlamıyorum ne Drogba ne sneijder.... Umarım büyük başarılar yaşar.

Tekrar hoşgeldin, attığın ilk golde birkaç kişi sahaya düşer herhalde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sahada izlemek için sabırsızlanıyorum
İnşallah maç cuma olur da zaman çabuk geçer

Birader sen nasıl bir adamsın?

İmza törenini şimdi izledim. Yahu bir insan bu kadar mı hem büyük bir yıldız olup bu kadar alçak gönüllü olur?

Adam sahneye çıkıyor ve takım arkadaşlarının elini sıkmadan üçlü çektirmeye gitmiyor.

Sıfır ego var adamda, müthiş kibar ve nazik bir adam. Bir instagram postunun altına bile bu kadar mesaj gelmesine şaşırmamak lazım.

Harika bir oyuncu ve süper bir karakter kazandık, şimdiden takım ile bütünleşmiş durumda.
Resmen camiayı birleştirdi.

3. Günün şafağında gelen gandalf gibi toparladı camiayı. Birden bu kadar etki eden bir transfer ben hatırlamıyorum ne Drogba ne sneijder.... Umarım büyük başarılar yaşar.

Tekrar hoşgeldin, attığın ilk golde birkaç kişi sahaya düşer herhalde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ustad soylediklerine tamamen katiliyorum ama yanlis olmasin

Gandalf 5. gunun safaginda gelmisti

Saygilar

Son yıllardaki en büyük Pr çalışmamız oldu Falcao , istediğin kadar para harca böyle reklam yapmak kolay iş değil daha geleli 4 5 gün oldu bir de maça çıksın özellikle Cl maçları iyice yanar ortalık.

İsim ve kariyer bakımından çok büyük transfer.Yaptığımız bu transferle ilerlerleyen dönemlerde de bu tarz büyük isimleri kadroya katabilmemiz açısından önemli bi reklam oldu.Böyle büyük oyuncuların tek dezavantajı bütün ilginin bu futbolcuda olacağından dolayı diğer futbolcuların profesyonellikten çıkıp duygusal bakmaları olur.Belhanda vb tarzı tipteki adamlar sorun çıkartabilir Jardel'in olduğu dönemde yerli futbolcuların yaptığı gibi.Tabi o zamanlar büyük ücret farkı vardı futbolcular arasında şuan pek bi fark yok.Eğer bi problem yaşamayıp uyum sağlarsa takıma büyük katkı verir ve ilerleyen zamanlarda yapabileceğimiz önemli transferler için referans olmuş olur.

Bir şey söyleyeceğim. Hani diyorlar ya takımda maaş dengesi falan. Ben kendi işimden örnek vereyim.
Ben bir bilgisayar programcılığı mezunu biriyim. Yazılım geliştiriyorum ve benle beraber çalışan 2 tane boğaziçi ve odtü olmak üzere iki bilgisayar mühendisi mezunu abim var.
Bunlar doğal olarak benden çok maaş alıyorlar ve ben gocunmuyorum. Kariyerleri ortada, eğitimleri ortada.
Konuyu futbola getiriyorum tam bu noktada: Şimdi adem, ömer bayram, jimmy, emre falan her neyse bu maaş dengesinden gocunuyor mu cidden? Ben mi normalim? Yoksa futbolcular mı normal?
Bu falcao abi, tabii ki daha fazla kazanacak.

Zaten başarılı olmaktan başka şansımız yok. Beşiktaş yıllardır 3. büyük olduğunu kabul ettiği için okyanusa açılmadı, açıldıkları ilk senede de sezonun yarısını ŞL'de oynayıp geri kalanında batırdıkları için 2 sezondur nalları diktiler. Fener Aziz'in bütün dönemlerinde bizim bu yıl harcadığımız kadar para harcadı ama uzak ara domine etmesi gereken 2000-10 arasında anca bizim kadar şampiyon olabildiler. Biz bugün 3 büyükler arasında maddi olarak en başarılıysak bunu büyük kadrolar kurduğumuz her anda şampiyon olmamıza borçluyuz. En son ciddi kadroyla olamadığımız Mancini senesinde de Fener'in cezası nedeniyle yine ŞL yapıp manen olmasa da maddi olarak şampiyon olduk. Fener yıllardır başarısız olduğu için dibi gördü, Beşiktaş 1 kere kafayı uzatıp sonunu göremeyince menemene tamah etti, biz de bu yıl Allah korusun şampiyon olamazsak Drogba-Sneijder'den bu döneme olduğu gibi daha bir 5 sene daha Falcao kalibresinde topçu göremeyiz.

Zaten bu adama, Fatih Terim'e herkesten çok para kazandıran da bunlar. Falcao-Terim gibi karakterler hayatları boyunca başarısız olmamış, aldıkları para altında ezilmemiş adamlar. Piyango gibi adamını 15'e satmış Ersun 2 tane yıldız almak varken parasını 5-6 tane veterana harcarken Fatih Terim gibi adamlar elde para yokken bile bonservissiz süper yıldız peşinde koşarlar. Çünkü adam o oyuncuyu idare edebileceğini biliyor, şampiyonluğa gidebileceğini veriyor, kendisine duyulan sonsuz güveni yine yüz üstü bırakmayacağını biliyor. Adam 10 kere bu topun altına girip nihayetinde ŞL'ye girdiği 2003 sezonu dahil 9 sezonun sonunda galip çıkmış. Falcao 10 yıldır dünyanın en çok para kazanan santraforlarından biri, Premier Lig dönemi hariç kazandığı her paranın hakkını sonuna kadar vermiş. Yine yaparlar, yapmak mecburiyetindeler. Daha Allah göstermesin hiç olmamış senaryoyu yaşamadık biz Galatasaraylılar, böyle oyuncuları yakın zamanda tekrardan görmek için de bu yılın sonunda da yaşayacak lüksümüz yok. Fatih Terim-Falcao gibi sürekli kazanan figürlerin bu yıl da en iyi yaptıkları işi tekrarlamaları için duacı olacağız anca.

Bu adam sampiyon yapar, SL'de bir-íki mac alir. Parasini cikarir. Sagladigi PR'de bize ekstra bir sey olur. Sen artik Falcao'lu Galatasaraysin. Bunu Avrupa biliyor. SL maclarimiz normalde olacagindan daha fazla seyredilecek. Falcao ile prestijimiz artti. Artik daha fazla saygi duyulan bir takimsin.

Reklam muhabbetleri cok bos iş, en kucuk getirisi bile yok goruyoruz sponsorluk olaylarinda. Futbolculuguna gelirsek cok iyi bitirici zeki birisi, ben performans bekliyorum reklam degil

Reklam muhabbetleri cok bos iş, en kucuk getirisi bile yok goruyoruz sponsorluk olaylarinda. Futbolculuguna gelirsek cok iyi bitirici zeki birisi, ben performans bekliyorum reklam degil
Futbolda hersey maddi getiri degil. Ismimizin buyumesi ve onore edilmemiz guzel bir sey. Itibar kimi zaman paranin onunde gelir.

Reklam derken sponsor ile ilgili değildi galiba. Kulübün marka değerini yükselten bir konular mevcut ki bu tür getirileri orta/uzun vaadede getirisi olur....

Yönetimsel uyumamak gerekir tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt