#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam istinasiz her ikili mücadelede yerlerde sürünüyordu. Hem de Kasimpasa ya karsi...

geçtiğimiz haftalarda da dedim yine diyorum

acil bi menajer bulunup bu adam devre arası dehlenmeli. yıllık maaşından kurtulmalıyız en azından daha fazla ödememek adına. devre arası gider ise en az 7.5milyon € cepte olacak. bu adam bitmiş abi ayakta kalamıyor. bize gelmeden önceki sezon nasıl 15-20gol atmış anlamadım doğrusu

fiziği bitmiş adamın istediği kadar niyetli olsun
bu arada bence bu herifin yaşı 40'a yakın olabilir. normalde afrikalılarda şüphelenilir ama normal gelmiyor bana bunun fiziki çöküşü
karakullukçu bi ara ilk pro golünü 13 yaşında vs atmış diyodu. dorrmundlu alt yapıdaki bebe gibi bişey olması muhtemel

milli aradan sonra halen böyle y.. kürek oyna, sana da sövecegim düsmanlik yapacagim

geçtiğimiz haftalarda da dedim yine diyorum

acil bi menajer bulunup bu adam devre arası dehlenmeli. yıllık maaşından kurtulmalıyız en azından daha fazla ödememek adına. devre arası gider ise en az 7.5milyon € cepte olacak. bu adam bitmiş abi ayakta kalamıyor. bize gelmeden önceki sezon nasıl 15-20gol atmış anlamadım doğrusu
Amerika'da klüp aramak lazım. Tek oradan alıcısı çıkabilir. Katar'a falan gitmez çünkü.

3 büyüklere gelmis gecmis en büyük kazik

Kimler geldi kimler gecti ama bunun kadar kötü olani gercekten görmedim

Pandev’in yillik 5 milyon euro kazanan versiyonu

bugün transfer yapamama sebebi bu arkadaşa ve diagne'ye basılan paralardı muhtemelen. yönetimin muhteşem ileri görüşlülüğü bu olsa gerek.

Bu heriften hiç bir şey olmayacağı geçen seneden belliydi, yazık, günah buna ödenen paralara. Yönetim transfer olduğu gün bu imitasyon kaplan yerine 35' lik Burak Yılmaz'a imza attırsa, o gün çok küfür yerdi belki ama eminim biz bugün daha iyi durumda olurduk.

Burak bundan 5 gömlek iyi şu an,bilye misket niyetine oynar bunu

Yalnız herif hakikaten Van Persie'nin yarı kalitesinde filanmış yav. Fenerliler ilk geldiğinde çok diyorlardı da ben gene o kadar boklatmıyordum. Bir de gittik Nef'in iyi niyetiyle en az Fener'in ona verdiği kadar para verdik, harcasak da tutmuyor, saklasak da. Tüküreyim böyle kadere.

Milli takımda sezonu falan kapatsan da kulüp 5 milyon euro kar yapsa bari.

VastHeavyBluetickcoonhound-size_restricted.gif

Forvetsiz oynasak daha iyi en azından 2 senelik 15 milyon Euro cebimizde kalır.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
birde bu adamla 3 yıllık imzalamayı anlayamıyorum ben

tamam isim falcao ismi var ama 33 yaşındaydı bizle imzalarken ve ayrıca ülke ekonomi olarak bitmişken bu adama 3 sene sözleşme ve yıllık en az 5 milyon veriyorsun.

anlayamıyorum kafamdan atamıyorum bu transferi. atletico bile yaşı var diye luis suarez gibi bir adamla 2 yıllık imzalıyor

Yaşının büyük olduğu muhabbeti gerçek sanırım bu herifin aşırı bitik ya kendine bakmamasından değil bence ama bitik yani. Şut çekerken falan topu kaldıramıyor sanki acayip kötü.

Yaşının büyük olduğu muhabbeti gerçek sanırım bu herifin aşırı bitik ya kendine bakmamasından değil bence ama bitik yani. Şut çekerken falan topu kaldıramıyor sanki acayip kötü.

Muhtemelen 37 yaşında falan.Yani tertemiz dolandırıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt