#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fiziği bitmiş adamın istediği kadar niyetli olsun
bu arada bence bu herifin yaşı 40'a yakın olabilir. normalde afrikalılarda şüphelenilir ama normal gelmiyor bana bunun fiziki çöküşü
karakullukçu bi ara ilk pro golünü 13 yaşında vs atmış diyodu. dorrmundlu alt yapıdaki bebe gibi bişey olması muhtemel
2 yaş büyük diyorlardı zaten doğrudur büyük ihtimal

Adamın ayakta duracak hali yoktu kpaşa maçında. Bomboş koşarken ömer bayram gibi ayaklarını birbirine takıp düştü.

50 yasındaki herifi bıze kıtlemısler

Köşeye çok rahat bırakacağı topu daga tasa vurdugunu gördümya yok abi bu adam harbiden bitmiş. Devre arası bir sekil.yollar ayrılır insallah

hedef23

yolları ayırmışızdır umarım

Sag kanat da ayni durum da +10 giyin herif, + 90 giyen herif
Arka taraf ne kadar iyise ön taraf o kadar bok

Yav diğerlerinin de kötü olması Falcao'yu iyi yapmıyor. Her yorumunda diğerleri de kötü deyip durmana gerek yok.
Falcao gibi, hücum hattındaki herkes bok gibi hatta.

En çok para alan da bu, 300 bin euroluk top oynadığı yok.

Yav diğerlerinin de kötü olması Falcao'yu iyi yapmıyor. Her yorumunda diğerleri de kötü deyip durmana gerek yok.
Falcao gibi, hücum hattındaki herkes bok gibi hatta.

En çok para alan da bu, 300 bin euroluk top oynadığı yok.
Ben falcao iyi mi dedim? O da bok gibi yazmisim iste . Bütün ön taraf bok gibi defolabilir.
Dün en iyisi yeni giren sari kafaydi. Durum vahim

Yav sanki tanımıyoruz, Falcao'ya bok atmamak için 40 takla atıyorsun her seferinde. Belhanda ne kadar zararsa bu da en az onun kadar zarar.
falcaonun da allah belasini versin defolsun.
Terim dahil alaI defolabilir umrumda degiller. Öptügümün ELine bile katilamayacak kadar acizler

Rezil kepaze herif.

El tigre demekle videolarda kükremekle olmuyor işler. Adam gibi mücadeleni edip topunu oyna. Oynayamıyorum diyorsan o kadar parayı hak etmiyorum de ve alma. Birazcık onurun gururun haysiyetin varsa tabi.

Performansa dayalı bir spor dalında, bu kadar yüksek sabit ücret öder ve uzun kontrat yapasan. Adam canı isterse oynar, kendinizi Falcaonun yerine koyun, yada Belhanda ile Feg in, şahsen canım isterse oynarım canım istemezse oynamam zevkime kalır.

İnsiyatifi idari olarak elinde tutacaksın, oyuncuya vermeyeceksin. İstediğin şartlarda alamıyorsan da oyuncu almayacaksın.
Burada en büyük hata , Diagne ve Falcao da yapıldı. Lyundama ve Marcao gibi genç oyuncular alacaklardı.
Para yok, ülke dışında iki ilişki yapabilecek network yok, böyle kös kös oturun şimdi.

IMG_20201005_105408.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt