Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel ve oğulcan düşünülmeli artık 9 no için bu herifi sahada görmek istemiyorum
Bence de ama 5 milyon verdiğin herifi lak diye yanına oturtmak kolay değil. Ayrıca Babel'i sağda, Kılınç'ı solda başlatmak sağdan soldan ceza sahasını bombalamak için verimli bir taktik olabilir bence. Ceza sahasına top getirebilirsek Falcao'nun her şeye rağmen Babel'den daha iyi olacağını düşünüyorum. Topu şişirmemiz gereken anlarda Falcao'nun da, Diagne'nin de önünde tercih ederim, o ayrı.
Dediğin olay için fizik lazım yav. Bugun soldan 1 2 kere altıpasa top kesildi. Alanya çizgi halindeydi bitik falko ve emre hareketlenemedi bile. Fiziken iyi bi herif olsa kafayı çıkıp hamle yapardı o toplara.
Dediğin olay için fizik lazım yav. Bugun soldan 1 2 kere altıpasa top kesildi. Alanya çizgi halindeydi bitik falko ve emre hareketlenemedi bile. Fiziken iyi bi herif olsa kafayı çıkıp hamle yapardı o toplara.
Bence top almaya ortaya çok geldiği için olması gerekenden daha çabuk yoruluyor. Bu herifin ortada topla buluşunca bir halta yaramadığını görüp hücumda son savunmacıyı ofsaytta kovalamaktan başka bir şey yapmaması gerektiğini söylemeliyiz artık. Sadece gole kanalize olursa sağdan solda ortalara bütün gücünü harcayıp pozisyonların zekatını gol yapabilir. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama hem top dağıtıp hem de ceza sahası içinde pozisyon bitirecek hali kalmamış artık.
Atp hesabi yapamayiz yav . Gorende sanir firmino gibi top dagitiyor 10 pas yapmis bugun. Yuruse bile yorulur bu herif ki yoruluylr
Ne yapalım diyorsun hocam, Tarsus'a mı kiralayalım? Biz de heriften faydalanmanın yollarını arıyoruz işte. Arkasında dünyanın en kötü 9 numarası beklemese hoca da keserdi heralde bugüne kadar, inşallah bugün gördüğünden sonra ya sağ sol ortaya döner ya da direkt Babel'le başlar. Gıyıl gıyıl pas oyununda 9 numarası Falcao olan takım oyunu 3 kat yavaş oynuyor orası kesin.
Transfer sezonununda da söylemiştim. Tek çare kadro dışı bırakıp devre arası gitmeye zorlamak. Başka çare yok.
Transfer sezonununda da söylemiştim. Tek çare kadro dışı bırakıp devre arası gitmeye zorlamak. Başka çare yok.
Kadro dışı bırakınca alakasız kontratlara Linnes'i bile elden çıkaramıyorsun hocam, Falcao nasıl gidecek? Bu adamın ciddi ciddi maaşını karşılamaya gönüllü takım bulsak bonserviste direteceğimizi mi düşünüyorsun? Bu adam %99 Belhanda gibi, Feghouli gibi ve hatta Linnes gibi kontratı bizde tamamlayacak. Kadro dışı bırakıp bankamatikte jogging yapmasındansa sahaya atıp posası çıkana kadar faydalanmak durumundayız.