#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse bana bu adama pas gelmiyor demesin. Anadolu santraforu top gelmeyince rakip kaleye taşıyor topu

Senelik 5m alıyorsa kornerde bomboş kalmışken topa kız gibi vurmayacak.Tr transfer tarihinin maliyet olarak en büyük kazıklarından biri maalesef ne yazık ki diğer büyük kazık Diagne'de aynı dönemde girdi..

Dün nefisti kendi standartlarına göre.
Falcao için ya berbat ya müthiş performansları var diyebiliriz.
Penaltıdan gol atmazsa / Penaltıdan gol atarsa

Fildişili oyuncu 1.5 sezonda toplam 53 maça çıkarken üç kulvarda 20 kez ağları havalandırdı.

Falcao ;

19/20 sezonu : 22 maç 11 gol
20/21 sezonu : 6 maç 4 gol

Toplam : 28 maç 15 gol

İstatistik olarak iyi ama garip şekilde hiç katkısı yokmuş gibi

Yarısı penaltıdır zaten. Drogba da Galatasaray'da geldiği zamanın 2. yarısı hariç yarım ayak oynadı ama takımı ileri taşıma özelliği bile Falcao'nun verdiği gol katkısına eşdeğerdi. Hakikaten Premier Lig santraforu başkaymış. Drogba-Van Persie kariyerleri dibe yakınken gelip gönülsüz gönülsüz oynamalarına karşın çoğu maçta ligle alay ettiler, bu arkadaş sabah akşam çalışmasına rağmen Kasımpaşa'ya karşı fark yaratmaktan aciz kalıyor. Bu kadar CV'yle United'da, Chelsea'da şamar oğlanı olmasına şaşırmıyorum artık izledikçe.

kasımpaşa maçında plase yapmak isterken topu taca atınca tamamen emin oldum artık bu adamla olmayacağından. futbolu 3 yıl önce bırakmış adamda bile böyle bi yetenek kaybı göremezsin herhalde.

gomis e 500 bin fazla vermemek icin 20 milyon iceri girdik bu ve diagne yi alarak ve gomisin verdigi katkinin 5 de birini vermiyorlar.

eldeki şu hucumcularla katkı alamayız,ali yavuz ve sekidika gibi top getirecek adam şart.emre kılıncta 10 numaraya ya da sola çekilmeli.babellle beraber oynamalı falcao en kötü.

398a0cd6efb.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt