#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDstdUdWkAAYB-5

Maşallah diyelim fizik durumu bizim takımın alayından iyidir heralde. Bizim takımlar ne çalışıyor bilmiyorum ama geçen yıl da Moses Türkiye'ye 3 ay antrenmasız geldiğinde ilk fizik testinde takımının en iyisi çıkmıştı. Bu sene de takımın fizik olarak en iyileri yeni transferler gibi görünüyor. Tabii transferlerin Premier Lig ağırlıklı olmasının da bunda etkisi olabilir. Hayırlısıyla ligi donunda sallayacaktır.

Adamın instagram da 12.6 twitter da 17.4 milyon takipçisi var başlı başına bir pr çalışması oldu Falcao transferi

Madem sözlemşe detaylarında var. KAP'ta da açıklayacaksın. Eğer yoksa da açıklama yapacaksın yönetim olarak "Böyle bir şey yok. Herkes bir yerlerinden bir şeyler uyduruyor" diye. Bahsetmek istediğim bu.

Sen KAP'a inanmıyorsan yönetim yalanlama getirse ne olacak ona mı inanacan

Türk kulüplerin yılardır en büyük sorunu bence pazarlama. O kadar büyük oyuncular alındı ama pazarlamayı hiç yapamadık.. Ne lig olarak, ne takımlar olarak. UEFA kazandık ama pazarlayamadık..

Artık Falcao bir devrim olmalı. Evrensel kulübüz diyoruz ama bence değiliz. Tanınmak başka bir şey, desteklenmek başka bir şey.. Bir sadece tanınıyoruz. Barcelona güzel bir örnek. Adamlar Türkçe hesap açtı ve Türk bir admin başında. Türkiye'deki gündemi de takip edip, Türklere hitap eden bir Barça hesabı.

Bizim de bu tür girişime girişmemiz lazım. Yöneticilik sadece transfer yapmak olmaz, olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt