#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk yari 11 gol
Toplam da 24 gol bekliyorum sadece lig maclarinda

———-
Golcao!!

Madem herkes tahmin ediyor
Ben de 32 gol atacağını düşünüyorum

Slimani ile çok dalga geçtik zamanında 5.saniyelik video yapmak nasip olmasın Fenerlilere yeter :D

Yabancı markalardan biri isim sponsorluğuna gelse zerre şaşırmam fena reklam oluyor Falcao sayesinde keşke 1 2 sene önce gelseydi.

Şimdiden 46 sayfa olmuş
Oynayınca kaçları göreceğiz acaba :)

Radameeeellll

Galatasaray Türkiye'nin en seffaf yönetilen kurumlarindan biri hatta bazen cok fazla seffaf oldugunu düsünüyorum.
Kamuyu Aydinlatma Platform'unu forum gibi görmemek lazim. Galatasaray A.S. tüm gerekli bildirimleri yerinde ve zamaninda, az ve öz yapiyor.
Herseyin ince detayini aciklamak ve iddaalarda bulunanlara cevap yetistirmek mecburiyetinde degil.

Falcao'nun maliyeti farz edelim 10 milyon olsun. Bu neyi degistirir? Yönetim transferi onayladikdan sonra kimseye laf düsmez.
Onlar Galatasarayin mali yapisini bizden daha cok düsünüyor. Herkes kendine düsen görevi yerine getirsin.

Falcao sponsor destekli bir transfer. Tabiki KAP'a sadece Galatasaray'i baglayan kisim aciklanir.
Onun disinda yapilan her aciklama manipülatif ve yasa disidir.
Galatasaray'ın çok daha fazla şeffaf olması lazım. Taraftarın her şeyi bilmeye hakkı var. Diğer transferlerde en ince ayrıntısına kadar açıklanıyordu bonuslar da dahil. Şimid neden Falcao transferinde böyle saçma sapan bir şey yapıp milletin ağzına laf veriyoruz. Sen Galatasaray olarak her şeyi sayısı sayısına kadar açıkla. Sonra da sponsorluk açıklamasını yap ve onun gelirini açıkla. Böyle yaparsan herkese bok yemek düşer. Kusura bakmayın yani ben böyle uygulamalara tamamen karşıyım. Yönetimin en beğendiğim özelliği zaten şeffaf olması. Siz şimdi yönetime şeffaf olmayın diyorsunuz. Saçmalamaktan başka bir şey değil. Resmen yönetime bizden bir şeyler saklama hakkı veriyorsunuz.

10 atsın 15 attırsın. Yeterki forvetimiz var diyelim.

Birilerini gt edecek aslanım
Sahada taraftarın sesi olup gereken cevabı verecek

EDr_7_ZW4AAzOn0.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt