Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.153
- 2.102
- 2.118
Iyi reklam yaptik falcao sayesinde bu sene sampiyon olup yabanci siniri degismezse seneye kadroyu hayal edemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi reklam yaptik falcao sayesinde bu sene sampiyon olup yabanci siniri degismezse seneye kadroyu hayal edemiyorum.
Galatasaray'ın çok daha fazla şeffaf olması lazım. Taraftarın her şeyi bilmeye hakkı var. Diğer transferlerde en ince ayrıntısına kadar açıklanıyordu bonuslar da dahil. Şimid neden Falcao transferinde böyle saçma sapan bir şey yapıp milletin ağzına laf veriyoruz. Sen Galatasaray olarak her şeyi sayısı sayısına kadar açıkla. Sonra da sponsorluk açıklamasını yap ve onun gelirini açıkla. Böyle yaparsan herkese bok yemek düşer. Kusura bakmayın yani ben böyle uygulamalara tamamen karşıyım. Yönetimin en beğendiğim özelliği zaten şeffaf olması. Siz şimdi yönetime şeffaf olmayın diyorsunuz. Saçmalamaktan başka bir şey değil. Resmen yönetime bizden bir şeyler saklama hakkı veriyorsunuz.Galatasaray Türkiye'nin en seffaf yönetilen kurumlarindan biri hatta bazen cok fazla seffaf oldugunu düsünüyorum.
Kamuyu Aydinlatma Platform'unu forum gibi görmemek lazim. Galatasaray A.S. tüm gerekli bildirimleri yerinde ve zamaninda, az ve öz yapiyor.
Herseyin ince detayini aciklamak ve iddaalarda bulunanlara cevap yetistirmek mecburiyetinde degil.
Falcao'nun maliyeti farz edelim 10 milyon olsun. Bu neyi degistirir? Yönetim transferi onayladikdan sonra kimseye laf düsmez.
Onlar Galatasarayin mali yapisini bizden daha cok düsünüyor. Herkes kendine düsen görevi yerine getirsin.
Falcao sponsor destekli bir transfer. Tabiki KAP'a sadece Galatasaray'i baglayan kisim aciklanir.
Onun disinda yapilan her aciklama manipülatif ve yasa disidir.
Ben KAP'a inanıyorum zaten. O yüzden diyorum işte 5 milyon eurodan fazla para almamalı Falcao. Eğer daha fazla bir ücreti varsa da açıklanması lazımdı. Yoksa da medyada yer alan ücretleri yalanlamaları lazım.Sen KAP'a inanmıyorsan yönetim yalanlama getirse ne olacak ona mı inanacan
bir de bitmis diyorlar he.... 2 sezondur ölmüs bir monaco da yapti bunlarEkli dosyayı görüntüle 60136falcao yaşli falcao sakat falcao bitik len. Bide bu rakamlari lig 1 gibi zor ve az gol atilan ligde yapmis