#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun amerika olayı da hikaye muhtemelen kaldı başımıza
bu adamın yaptığı hırsızlık her türlü mobing i hakediyor neyazık ki. 7 milyonu çatır çatır yiyip instada sırıtınca acayip zoruma gidiyor. düpedüz hırsızlık, haram para.

avrupa insan haklari mahkemesine sikayet edilmeli bu eleman

dolandirici

gomis paragözlük yaptı doğru ama yönetim ve hoca bi şekilde orta yolu bulup ikna edebilirlerdi. fazla gurur bi tarafımıza vurdu yine.

Ilk degil ki.

Falco gotz, stumpf para istedi diye yollandi yerine kuzmanovski geldi sictik.

Mondi 100 k zam istedi yolladik, aykut ercetine kale teslim edildi siztik, leo franco geldi sicmaya devam ettik, somra karpuzcu geldi yine rezildik. Ne o ? Mondi ye 100 k vermedik, 50 milyon kaybettik!!

Sneijder gitti , giderken davul caldilar burda, 10 milyona belhanda geldi, ne oldu?

Melo gidince halay cekiyordu buradakiler!!

Gomis gidince de oyle!!

Iyi adami yollamiycan, anlasican!!

Azıcık ahlak, gurur, haysiyet taşıyorsan hemen yarın sözleşmeyi feshedersin sayın el tigre

kocaman bir hayal kırıklığı oldu adam inanılmaz ya. nası bir kötü veya geç tedavi olduysa adamın ayak dikiş tutmuyor. arda'ya uzattığı uzun top sonrası sakatlandı. işin tuhafı antrenmanlarda yapmıyor mu bu hareketleri bu adam? 3 puan yazan bir maçta denemeye değer mi?
Adminim çok bela mesajları attım, falcao'ya affola. :asd:

Sigortasi falan yokmudur? Vücutu futbolu kaldirmiyorsa, emekli olsun ve iyi sigortasi varsa ordan kapsin parayi. Iki tarafda mutlu olur.

Biraz gururu varsa sözleşmesini feshedip futbolu bırakması lazım. Ama hiç sanmıyorum. Son cent ine kadar alır alacaklarını...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt