#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülüyoruz fakat Yener Ince'nin çok zor durumda kaldığını düşünüyorum.

Doktor olarak çok üzerine aldığını düşünüyorum. Hocanın da kızdığını, üzüldüğüni bilip mahçup hissediyordur kendini Dr Ince.

Kalitetli adamdır Yener Ince.
yok yav hoca da biliyo falcaonun yalandan oynamadıgını

Gülüyoruz fakat Yener Ince'nin çok zor durumda kaldığını düşünüyorum.

Doktor olarak çok üzerine aldığını düşünüyorum. Hocanın da kızdığını, üzüldüğüni bilip mahçup hissediyordur kendini Dr Ince.

Kalitetli adamdır Yener Ince.
Ince cok üst düzey bir doktor. Emre akbabada muslera da felan kanitladi. Bu müzmin sakat degistirmez bunu. Omarinda basinda durmus galiba

Ah taraftar olsa, sahada seni ağlata ağlata yollasak.
Havaalanına gelip seni küfürlerle uğurlasak ne güzel olur.

Gscimbom

Ince cok üst düzey bir doktor. Emre akbabada muslera da felan kanitladi. Bu müzmin sakat degistirmez bunu. Omarinda basinda durmus galiba
Öyle zaten, Fatih hoca da biliyordur.

Ama yine de üzüldüğünü ve 'acaba yanlış bir şey mi yapıyorum' diye düşünebilir. Çünkü dediğin gibi adam üst düzey bir doktor.

Üst düzey insanlar her zaman en iyisini ister.

herifin pipisi haric heryeri sakatlanıyor verin gitsin çiftleşme kampına futbolculugu bitmiş bunun

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu herifin başlığında küfür serbest olmalı.
Ağabey adama küfür edecek bir durum yok sanki. Sakatlanıyor işte, bitti abi vücut. Olmuyor. Bu adam hayatında çok ağır sakatlıklar geçirdi. Artık vücudu izin vermiyor yani ne yapsın.. kendine bakmasa böyle vir fiziğe sahip olabilir miydi.

Kesinlikle düzgün şekilde kendisiyle görüşüp, kulübün durumunu anlatıp sözleşmesi makul ücrete fesih edilmeli.

Bu miktar daha önce yazdığım gibi 3.5-4 (10-15 taksitle) milyon euro arası olur. Ama bu bile bizim için kötünün iyisi olur. Yoksa ödemek zorunda olduğumuz 8 milyon euro garanti ücreti var önümüzdeki 1.5 sezon için.

Gerçek bu, realite bu.

Transfer donemi sali gunu basliyor, bu transfer doneminde sutlanmali.

Galatasaray tarihinin en kötü transferi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt