Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktor bile bikti senden
yok yav hoca da biliyo falcaonun yalandan oynamadıgınıGülüyoruz fakat Yener Ince'nin çok zor durumda kaldığını düşünüyorum.
Doktor olarak çok üzerine aldığını düşünüyorum. Hocanın da kızdığını, üzüldüğüni bilip mahçup hissediyordur kendini Dr Ince.
Kalitetli adamdır Yener Ince.
Doktor bile bikti senden
Ince cok üst düzey bir doktor. Emre akbabada muslera da felan kanitladi. Bu müzmin sakat degistirmez bunu. Omarinda basinda durmus galibaGülüyoruz fakat Yener Ince'nin çok zor durumda kaldığını düşünüyorum.
Doktor olarak çok üzerine aldığını düşünüyorum. Hocanın da kızdığını, üzüldüğüni bilip mahçup hissediyordur kendini Dr Ince.
Kalitetli adamdır Yener Ince.
Öyle zaten, Fatih hoca da biliyordur.Ince cok üst düzey bir doktor. Emre akbabada muslera da felan kanitladi. Bu müzmin sakat degistirmez bunu. Omarinda basinda durmus galiba
Omar icin doktorlarin yanindan ayrilmiyor sanirimInce cok üst düzey bir doktor. Emre akbabada muslera da felan kanitladi. Bu müzmin sakat degistirmez bunu. Omarinda basinda durmus galiba
Her oyuncu icin öyleOmar icin doktorlarin yanindan ayrilmiyor sanirim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bokunu cikarmayalim. Fbli birisine bile dilemem
Ağabey adama küfür edecek bir durum yok sanki. Sakatlanıyor işte, bitti abi vücut. Olmuyor. Bu adam hayatında çok ağır sakatlıklar geçirdi. Artık vücudu izin vermiyor yani ne yapsın.. kendine bakmasa böyle vir fiziğe sahip olabilir miydi.Bu herifin başlığında küfür serbest olmalı.
saçma yorum yazmaktan kaçinalim