#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz onuru haysiyeti varsa kulüple oturur anlaşır sözleşmesini fesheder. Futbol hayatı bitmiş bunun. Ama karaktersiz ve ahlaksızsa haketmediği parayı yata yata kazanmaya devam eder. Ah keşke taraftar olsaydı da şunu itin götüne soksaydı.

25 dakika boyunca muhteşem ve inanılmaz efor sarfetti doğal olarak sakatlandı.Nusrette 4 hafta 3 öğün et yemesi sonra yeni çocuk çalışması yapmasını tavsiye ediyorum kendisine.Galatasaray tarihine gerçekten hakimim bu kadar büyük hayal kırıklığı hatırlamıyorum. Elano da hayal kırıklığı idi benim için ama ona bu kadar para vermedik sanırım

Nasıl olsa taraftar yok diye rahat. Taraftar olsaydı tüm dünya ya rezil olurdu. Karaktersiz herif

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunun oynatmamızın hatasını kimseye satamayarak çekmeyiz inşallah madem satılacaktı dün neden oyuna girdi şimdi kimse almayacak

6 hafta sonra sabırsızlıkla bekliyoruz kralın dönüşünü, bu sefer neresinden sakatlanacak diye tahmin yarışması düzenlenmeli.

MAAŞI GECİKİRSE OTOMATİK FESİH HAKKI

*
Bu maddelerin dışında Galatasaray Kulübü Falcao’nun maaşında 2 aylık bir gecikme yapması halinde, oyuncu otomatikman sözleşmesini feshetme hakkına sahip olacak...

ödemeyin maaşını biraz onuru varsa fesih etsin

Adamın vücut çürümüş 20 yıldır profesyonel olarak oynuyor. Anlaşıp sözleşme fesihi 2 taraf içinde en doğru olanı.

Biz de durunca para verip üstüne sahada eksik oynamak zorunda kalıyoruz ama takımdan ayrılırsa yine parasını öderiz lakin bu sefer saha içerisinde eksik olmayız belki yerine iyi bir santrafor alırız. Zararın neresinden dönersen kardır olmuş artık çözüm üretmek lazım.

bunun yaşı +3 +4 de olabilir vücudu çok eskimiş

Sakatlandım tan sonra ki yüz ifadesi tavırları daha acıydı. İnsan biraz reaksiyon verir. Kızar sinirlenir. Sokayım böyle profesyonellige.

GSCimbom Mobile App

Siz inanıyormusunuz bunu kimsenin alacagına. Adam bildigin ölü yatırım. Az biraz futboldan anlayan insan Falcaonun futbolu fiziken bıraktıgını gorur. Bizde tamamlar kontratı sonra bırakır.

Vücut nasıl bitiyor anlmıyorum ki.
Aboubakar için dizi çürük at gibi vurulmalı denildi herif dinozor gibi oynuyor çita kivi koşuyor.
Yahu bir adam koşarken nasıl sakatlanır, çapraz bağ falan olur eyvallah üst Adele diyor yahu dizin az üstü. İşi spor olan adam üst adaleden nasıl 6 ay sakat kalır.

Sene sonuna kadar maasini verelim adam gitsin artik. 1 senede arabistanda yatarak gecirir ve ondan sonra futbolu birakir ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt