#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el altından el üstünden bir şekilde para verildi. ha orası beni ilgilendirmez. ama çerez parasına da bu markayı bitli ligimize getiremezsin. hele bedava hiç getiremezsin. ffp kıskacında olduğumuz şu konumda verilen miktarın oynanan kumarın farkındayım . son dönemini yaşayan adama bir kamyon para veriyorsan geleceği ipotek ediyorsan elbette güvencen olmalı . bu sene cl gelirleri var ama sen adamla 3 yıl sözleşme yapmışsın bunları sorguluyorum diye taraftarlığım sorgulanıyor çok da tın .

rvp gibi adam fenere geldiğinde forumları bayram ediyordu herifi küfür manyağı yaptılar sonra .

defol git başımdan be. GS taraftarı fantastik hayaller aleminde dolaşmamalı disneyland değil türkiye burası . az ayağı yere basmalı .
ben de isterim başarılı olsun ama madalyonun arka yüzü de var.
Bizim ayağımızın bastığı yer sizin fantezi dünyanız.
Milyon kere anlatıldı Falcao nasıl ve neden bedelsiz geldiği.
Ben sana şike hakkında yorum yapıyor muyum ahkam kesiyor muyum mesela? Hayır. Neden çünkü bilmediğim konudur, konunun üstadı olarak bir fenerli buradayken susarım. Sen de dünya yıldızlarını transfer etme konusu açıldığında susacaksın. O bizim işimiz sen anlamazsın.
Madalyonun arka yüzüyle de Albayrak ilgileniyor. Istersen bi görüntülü ara anlatsın sana da

el altından el üstünden bir şekilde para verildi. ha orası beni ilgilendirmez. ama çerez parasına da bu markayı bitli ligimize getiremezsin. hele bedava hiç getiremezsin. ffp kıskacında olduğumuz şu konumda verilen miktarın oynanan kumarın farkındayım . son dönemini yaşayan adama bir kamyon para veriyorsan geleceği ipotek ediyorsan elbette güvencen olmalı . bu sene cl gelirleri var ama sen adamla 3 yıl sözleşme yapmışsın bunları sorguluyorum diye taraftarlığım sorgulanıyor çok da tın .

rvp gibi adam fenere geldiğinde forumları bayram ediyordu herifi küfür manyağı yaptılar sonra .

Tamam

Para verildi diyorsan delilini ortaya koyacaksın. Koyamıyorsan susacaksın aksi takdirde müfterisin. Evet, delilini bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hahaaahhaahhaa

Maça gitme şansı doğdu.Bir kaç güne fabrikadaki tayfadan haber gelecek.Arenada ilk maç,ilk heyecan ve Falcao'yu izleme şansım olabilir.:love:İnşallah beklediğim haber gelir.

rvp kötü değildi ki

ilk sezonda 22 gol mü ne atmıştı , ki hepsi de üst klas golcü işiydi. gerizekalı hocaları fernandaoyu oynatıp duruyodu azman diye.

RVP atıyordu evet ama onu bitiren şey sakatlıkları ve taraftarın gözünün içine baka baka ben buraya tatile geldim tavırlarıydı bence. Takım maça çıkıyordu rvp keyif yaparken fotoğraf atıyordu mesela.

RVP atıyordu evet ama onu bitiren şey sakatlıkları ve taraftarın gözünün içine baka baka ben buraya tatile geldim tavırlarıydı bence. Takım maça çıkıyordu rvp keyif yaparken fotoğraf atıyordu mesela.

öyle bi tavrı yoktu , dangalak fbliler sahip oldukları eziklik kompleksi yüzünden o şekilde yorumluyolardı herifi sadece. yoksa man utd'da falan da aynı beden diline sahipti rvp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt