Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
kardeşim bu nedir rezil kepaze olduk sayende
Ses kapalı üstad bende gollere odaklandım video güzel özellikle son saniyelerde Adrian sanırım topu sektirmesi felan hoşuma gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim bu nedir rezil kepaze olduk sayende
Harika video olmamış mı
Ses kapalı üstad bende gollere odaklandım video güzel özellikle son saniyelerde Adrian sanırım topu sektirmesi felan hoşuma gitti
rvp kötü değildi ki
ilk sezonda 22 gol mü ne atmıştı , ki hepsi de üst klas golcü işiydi. gerizekalı hocaları fernandaoyu oynatıp duruyodu azman diye.
Harika video olmamış mı
Allah belani versin lan ergenmisin sen
Harika video olmamış mı
çoluk çocuğun yanında bunu mu açtınAllah belani versin lan ergenmisin sen
Coluk cocuga rezil olduk
Banlayin sunu
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
RVP beni en cok sasirtan oyuncu oldu, son yillarda, benim postlarim ortadadir o dönemlerden. Galatasaray´a da cok istiyordum, Fenerbahce´ye geldiginde ligin icinden gececegini düsünüyordum. Bukadar saf kalite bir oyuncu Fernandao´un arkasina düsüyorsa, bence cokta hirsli gelmemistir memlekete, ve kendini sorgulamalidir.
Mesela Avrupa liginde ilk 11 oynayip bir gol atamadi, Fernandao ise yedek girip 4 gol atti o turnavada. Van Persie gibi kariyerin, kaliten, ve maliyetin ( oynatmak icin amntikli bir argumandir), hocani Fernandao gibi senin 3 seviye altin bir futbolcuyla ikilemde birakmaman lazim. Bu konuda tartisma bile olmamasi gerekiyordu.
Ilk sezonda yine birseyler katti lig maclarinda, ama ikinci senesinde bizim mac (ki muhtemelen Fenerbahce´de highlightidir) disinda, cok sönük kaldi.
Van Persie´nin yasadigi birde net bir fizik kaybi vardi. Hem oyununa, hem vücuduna yansayan. Bunu ben sadece kendisine bakmamasina yoramam. Muhtemelen orada hormon sikan futbolcular arasindaydi. Asiri Kilo alma felan da degil, cok ciddi bir kas kaybi söz konusu.
![]()
- Acikcasi yildiz golcüler konusunda van persieden beri yogurdu üfleyerek yiyorum. Temkinliydimde, ama hem Falcao´un vücudu, hemde geldigi hirs ile burada kariyerinin van persie den cok daha farkli ilerleyeceginin mesajini verdi bile.
Aynısı Falkoa'da olmaz umarım
Falkoa kim ?
Yeni aldığımız Kolombiyalı herif
İş yapar mı ne diyorsun ?