Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.517
- 10.842
- 1.423
Yakışıklı kelimesini de kullanalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silinmiş.Abv.ulan manyak mısin aydın.nerdeyse rezil olacaktım![]()
fatih isik antudan elci olarak gonderildi. herife kizmayalim. elciye zeval olmaz sonucta
Yallan Antuyaşu transferle alakalı ciddi handikaplarım var.
1- bir defa sözleşmesi bulunan adam monaco gibi kulüpten bedava gelmez. el altından kesin büyük paralar verildi .
2- o kadar avrupa kulubü vardı pek talip çıkmadı . tanınmayan biri de değildi . 3+1 sözleşme çok .
3- cl'de oynama avantajı var diyeceğim de tek başına yetmiyor.
4- gomis etkisi yapmaz bu adam zira gomis defansı yıpratan bir adamdı .
5- vuruş kabiliyeti yeteneği tartışılmaz ama deplasmanlarda ne olur ?
6-ve en önemli konu sakatlık . adamın sakatlık karnesi bayağı kabarık . fiziki mücadeleyi esas alan ligin kasapları buna iki tekme vurdu mu sakatlanma ihtimali az değil.
falcao sakatlık geçmişi
![]()
Boyle buyuk bir golcuyu izledikten sonra, bizi Lewandowski'den baskasi kesmez. Yasida uygun hale gelir 3 seneye. Arada bir su 5 golluk resitali izlemeden duramam.
Bunlari genelde Fbliler sorguluyor biz suan Falcaonun keyfini cikariyoruz Rp gibi cikarsa Falcaoyada soveriz babamizin evladi degil Negatiflik kasmamin geregi yok simdiden.el altından el üstünden bir şekilde para verildi. ha orası beni ilgilendirmez. ama çerez parasına da bu markayı bitli ligimize getiremezsin. hele bedava hiç getiremezsin. ffp kıskacında olduğumuz şu konumda verilen miktarın oynanan kumarın farkındayım . son dönemini yaşayan adama bir kamyon para veriyorsan geleceği ipotek ediyorsan elbette güvencen olmalı . bu sene cl gelirleri var ama sen adamla 3 yıl sözleşme yapmışsın bunları sorguluyorum diye taraftarlığım sorgulanıyor çok da tın .
rvp gibi adam fenere geldiğinde forumları bayram ediyordu herifi küfür manyağı yaptılar sonra .
Seni bile kizdirdiysa cidden bu adamda bisey varEl altından para falan verilmedi, git bu algıları antuda yap.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
el altından el üstünden bir şekilde para verildi. ha orası beni ilgilendirmez. ama çerez parasına da bu markayı bitli ligimize getiremezsin. hele bedava hiç getiremezsin. ffp kıskacında olduğumuz şu konumda verilen miktarın oynanan kumarın farkındayım . son dönemini yaşayan adama bir kamyon para veriyorsan geleceği ipotek ediyorsan elbette güvencen olmalı . bu sene cl gelirleri var ama sen adamla 3 yıl sözleşme yapmışsın bunları sorguluyorum diye taraftarlığım sorgulanıyor çok da tın .
rvp gibi adam fenere geldiğinde forumları bayram ediyordu herifi küfür manyağı yaptılar sonra .
orda rakibe çarpıyor herhalde
no facking way
50 kez tekrarı var farklı açıdan ne çarpması yaworda rakibe çarpıyor herhalde