#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rvp hep başarısız oldu söyleniyor ama adam sakat haliyle bile fenerde 87 maçta 36 gol 7 asist kariyerle tamamlamış. bu kuşlar daha ne istiyorlar.
aldığı paraya ve oynamadığıo süreye bakıyorlar. normal, kazıktı yani. yoksa bizi de boş geçmedi sağolsun.

kötü niyetli ısmarlama haberle konu olan futbolcumuz.trt'nin haberine göre kendisinin kondisyonu iyi değilmiş.bartali özel program uygulayacakmış.başlığa bak.jardim daha geçen hafta kendisinin hazır olduğunu söylemişti ki fransa liginde ki fizik yüklemeler bizim çok üstümüzde.

kötü niyetli ısmarlama haberle konu olan futbolcumuz.trt'nin haberine göre kendisinin kondisyonu iyi değilmiş.bartali özel program uygulayacakmış.başlığa bak.jardim daha geçen hafta kendisinin hazır olduğunu söylemişti ki fransa liginde ki fizik yüklemeler bizim çok üstümüzde.

Çıkarıp hepsinin suratına vuracak reis

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yalan haberleri anlamıyorum hazır değil diyince hazır olmayacak mı mesala bunlar hazır değil yazdı diye kasımpaşa maçında hoca yedek mi bırakacak.tamam takımı karıştırmak için bu maaşına zam istedi haberleri filan yine anlıyorum bi amacı var ama bu hazır değil haberindeki amacı anlayamiyorum

Falcao'ya büyük sorumluluk düşüyor. Çok gol atması, harika performans göstermesi beklentisinden değil. Takımdaki çoğu oyuncu Falcao'nun kariyerinin yanına yaklaşamaz. Falcao Galatasaray'a geldi diye ekstra performans göstereceklerdir. Falcao'nun ise neden Falcao olduğunu antrenman performansı, karakteri, istikrarı ve takım arkadaşlarıyla olan ilişkileriyle göstermesi gerek. Eğer bunu yaparsa takımın uçması (en azından lig ve tr kupasında) kaçınılmaz.

el altından el üstünden bir şekilde para verildi. ha orası beni ilgilendirmez. ama çerez parasına da bu markayı bitli ligimize getiremezsin. hele bedava hiç getiremezsin. ffp kıskacında olduğumuz şu konumda verilen miktarın oynanan kumarın farkındayım . son dönemini yaşayan adama bir kamyon para veriyorsan geleceği ipotek ediyorsan elbette güvencen olmalı . bu sene cl gelirleri var ama sen adamla 3 yıl sözleşme yapmışsın bunları sorguluyorum diye taraftarlığım sorgulanıyor çok da tın .

rvp gibi adam fenere geldiğinde forumları bayram ediyordu herifi küfür manyağı yaptılar sonra .
Git ötede oyna

Boyle buyuk bir golcuyu izledikten sonra, bizi Lewandowski'den baskasi kesmez. Yasida uygun hale gelir 3 seneye. Arada bir su 5 golluk resitali izlemeden duramam.

el altından el üstünden bir şekilde para verildi. ha orası beni ilgilendirmez. ama çerez parasına da bu markayı bitli ligimize getiremezsin. hele bedava hiç getiremezsin. ffp kıskacında olduğumuz şu konumda verilen miktarın oynanan kumarın farkındayım . son dönemini yaşayan adama bir kamyon para veriyorsan geleceği ipotek ediyorsan elbette güvencen olmalı . bu sene cl gelirleri var ama sen adamla 3 yıl sözleşme yapmışsın bunları sorguluyorum diye taraftarlığım sorgulanıyor çok da tın .

rvp gibi adam fenere geldiğinde forumları bayram ediyordu herifi küfür manyağı yaptılar sonra .
Monaco bile bonservis olmadığını açıkladı ne el altından para vermesi? Galatasaray başka kulüplere benzemez kap açıklaması ortada alacağı para da belli. Rakipler Slimani ile aynı maliyete geldiği için hazmetmekte zorlanıyor bu konuda onlara hak veriyorum zira bende Galatasaraylı olmasam hazmedemezdim. Bonservis ödemeden bonus, prim vs vermeden yıllık 5 milyon euroya Falcao'yu getiriyorsun. Negredo Bjk den 4.2 milyon euro alıyordu gerçekten rakiplere hak veriyorum zor bir durum.

Verilmediyse eğer attığın bu iftiranın bedeli olarak ne yaparsın.

fatih isik antudan elci olarak gonderildi. herife kizmayalim. elciye zeval olmaz sonucta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt