- 1 Ocak 2011
- 15.329
- 10.402
- 1.838
Andone oynasa Falcaoyu cok rahatlacak ama Adami kadroya bile almiyorlar.Falcao'nun ısı haritasına baktım adamın belhandanın oynaması gereken her yerde izi var. Bir tek forvete gidememiş takım sağolsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andone oynasa Falcaoyu cok rahatlacak ama Adami kadroya bile almiyorlar.Falcao'nun ısı haritasına baktım adamın belhandanın oynaması gereken her yerde izi var. Bir tek forvete gidememiş takım sağolsun.
En azından rakip stoperlerin yanında oynar psg maçında bir şeyler denenmeli artık. Adam hayatında bu kadar top almak için mücadele etmemiştir. 33 yaşına gelmiş adamı elmander gibi koşturmaya zorluyoruz.Andone oynasa Falcaoyu cok rahatlacak ama Adami kadroya bile almiyorlar.
Ofsaytta kalmasını aç olmasına bağlıyorum ben. Bir türlü istediği pası alamadığı için gözlerine sokmaya çalışıyor pozisyonunu artık. O zaman da sınırlarda olduğu için ofsaytta kalıyor.Ofsayt golünden bağımsız söylüyorum ofsayte hiç dikkat etmiyor. İlk yarida da bi pozisyon vardi, kabak gibi belli 3 metre ofsaytte ama hala koşuyor pas istiyor. Kalitesi tartisilmaz dün attigi golü turkiyede atacak golcü yok
Adama nazar degdirdi gsc ilk macinda hic ofsayta dusmedi Burak olsa kac kere ofsayta duserdi filan dediler Adam ozamandan beri ofsaytan cikamiyorOfsayt golünden bağımsız söylüyorum ofsayte hiç dikkat etmiyor. İlk yarida da bi pozisyon vardi, kabak gibi belli 3 metre ofsaytte ama hala koşuyor pas istiyor. Kalitesi tartisilmaz dün attigi golü turkiyede atacak golcü yok
ya sanki dun 442'e gectik gibime geldi. omer bayram sol kanat oynamaya basladi babel biraz daha forvete gecmeye basladi falcao ile. ortaya hic guzel bir tablo cikmadi acikcasi.çift forvet sart
ya babel ya andone
Konya maci mi neydi gomise gol attiracaklar diye kimse sut atmıyodu ceza sahasinda gomisi ariyodular onu hoş tutmak için.Motivasyona ihtiyac duyuyor gibi gozukuyor
gomıste böyleydi gol atsan bari dedik aleyna hanımla bi sekılde sarkıyla motive oldu dıyelım
falcaoya bi jargon bulmalıyız
ya sanki dun 442'e gectik gibime geldi. omer bayram sol kanat oynamaya basladi babel biraz daha forvete gecmeye basladi falcao ile. ortaya hic guzel bir tablo cikmadi acikcasi.
boyle bisey mi diyosun reisorta saha bok gibiydi ama enzonzi disinda
lemina yahut seri de sahada olmali, hatta ikisi beraber de oynayabilir
boyle bisey mi diyosun reis
babel - falcao
omer bayram - nzonzi - seri/lemina - feg/emre
dun zaten yanlis gormedigisem kisa bir donem soyle oynadik
babel - falcao
omer bayram - nzonzi - belhanda - feg
yok yav belhanda omer yerine kesinlikle olamaz o sol taraf felc olursi
falcaoyla babelden verim almak icin 2 arabi ayni anda oynatamayiz bence
illa birini oynatmak istiyorsak;
4-4-2de omer yerine belhanda olabilir