#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andone oynasa Falcaoyu cok rahatlacak ama Adami kadroya bile almiyorlar.
En azından rakip stoperlerin yanında oynar psg maçında bir şeyler denenmeli artık. Adam hayatında bu kadar top almak için mücadele etmemiştir. 33 yaşına gelmiş adamı elmander gibi koşturmaya zorluyoruz.

Ofsayt golünden bağımsız söylüyorum ofsayte hiç dikkat etmiyor. İlk yarida da bi pozisyon vardi, kabak gibi belli 3 metre ofsaytte ama hala koşuyor pas istiyor. Kalitesi tartisilmaz dün attigi golü turkiyede atacak golcü yok

Ofsayt golünden bağımsız söylüyorum ofsayte hiç dikkat etmiyor. İlk yarida da bi pozisyon vardi, kabak gibi belli 3 metre ofsaytte ama hala koşuyor pas istiyor. Kalitesi tartisilmaz dün attigi golü turkiyede atacak golcü yok
Ofsaytta kalmasını aç olmasına bağlıyorum ben. Bir türlü istediği pası alamadığı için gözlerine sokmaya çalışıyor pozisyonunu artık. O zaman da sınırlarda olduğu için ofsaytta kalıyor.

Gol vuruşu first class (y)

Adama nazar degdirdi gsc ilk macinda hic ofsayta dusmedi Burak olsa kac kere ofsayta duserdi filan dediler Adam ozamandan beri ofsaytan cikamiyor :D

bu adamı kullanamayıp mundar edersek futbolla ilişiğimi kseseceğim.
bizim neyimize futbol, yıldız oyuncu amanda koyito.

abi çift forvet oynayalım artık yeter.. andone çok iyi topçu falcao ile ikisi donunda sallar ligi.

1 yeriz ama 3 atarız her maç.. sistem deişikliğine ihtiyacımız var , çıkamıyoruz

ya sanki dun 442'e gectik gibime geldi. omer bayram sol kanat oynamaya basladi babel biraz daha forvete gecmeye basladi falcao ile. ortaya hic guzel bir tablo cikmadi acikcasi.

orta saha bok gibiydi ama enzonzi disinda

lemina yahut seri de sahada olmali, hatta ikisi beraber de oynayabilir

orta saha bok gibiydi ama enzonzi disinda

lemina yahut seri de sahada olmali, hatta ikisi beraber de oynayabilir
boyle bisey mi diyosun reis

babel - falcao
omer bayram - nzonzi - seri/lemina - feg/emre

dun zaten yanlis gormedigisem kisa bir donem soyle oynadik

babel - falcao
omer bayram - nzonzi - belhanda - feg

boyle bisey mi diyosun reis

babel - falcao
omer bayram - nzonzi - seri/lemina - feg/emre

dun zaten yanlis gormedigisem kisa bir donem soyle oynadik

babel - falcao
omer bayram - nzonzi - belhanda - feg

si

falcaoyla babelden verim almak icin 2 arabi ayni anda oynatamayiz bence

illa birini oynatmak istiyorsak;

4-4-2de omer yerine belhanda olabilir

4-3-3de feghouli sag ic oynayabilir cezayer milli takiminda oynadig gibi

Attığı gol de dahil 3-4 pozisyonda ofsayttayken top beklemesi dikkatimi çekti.Belhanda yapacağını yapmadığı için onun pozisyonu da oynamaya çalıştı.Konsantre eksikliği ve yorgunluğa bağlamak istiyorum.
Bitirici vuruşu mükemmeldi,bu adamı az koşturup çok topla buluşturamazsak diagne gibi balon gözükür gözümüze.

Bir yerde omere sinirlendi pas atmadi diye

default.jpg

Çare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt