#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney Amerika insanı böyledir bi kere gazı aldı mı daha durduramazsın şuan sadece Kasımpaşa maçının gelmesini bekliyodur el tigre böyle topçuların takıma ısınma dönemi felan olmaz çıkar yazar geçer

Bugun davranislari, heyecani ve ailesine olan bagliligi cok hosuma gitti. Bizden biriymis gibi hissettim. Cok bekledik karakterli ve yetenekli bir forveti.

Atletico'da oynarken Seytan Ridvan kendisi icin, kale sahasinda sinegi gorse tutup iceri atar demisti. Simdi butun kanatlilari tutup iceri atacak. :asd:

gs tvde kısa bi videosu vardı el tigrenin flamenko gitarlı , bulabilene eywallah

Mutevazi tahminlerime göre ligdei rakiplerimizi karisi yapacaktir.

atleticodayken sanırım ardanın ortasına (emin değilim) bir rövaşata-vole karışımı bir gol atmıştı
onu hiç unutmam. bu adam futbolun ilahı dediğim andı. hayatımda gördüğüm en güzel goldü. hangi babayiğit bulacak. bulana +rep

atleticodayken sanırım ardanın ortasına (emin değilim) bir rövaşata-vole karışımı bir gol atmıştı
onu hiç unutmam. bu adam futbolun ilahı dediğim andı. hayatımda gördüğüm en güzel goldü. hangi babayiğit bulacak. bulana +rep

Fenerli Diego hazirlamisti bu golü ama gördügüm en manyak gollerden birisi.

Fenerli Diego hazirlamisti bu golü ama gördügüm en manyak gollerden birisi.

kralsın ama bu değildi. aynı kaleye gol atıldı ama top üst taraftan yani ardanın oynadığı kanattan kalenin bu tarafına doğru ortalanmıştı. formada çizgili kırmızı beyazdı.

Ulu Johandan sonra yeni 9 numaramız.

çok iyi işler yapacak gibi bir his var içimde.

keşke Samatta da alınabilseydi

fatih terim teknik ekip ve takım ile tanışma anını sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Dün taraftara çektirdiği üçlü hareketi ne kadar da klastı. Seninle benim aramda fark var deyişini resmet deseler Falcao nun fotosunu koyardım.

EDcW0NGWsAAwJm8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt