#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol atan-tutan çok önemlidir ki hele bizim ligimizde en önemli oyunculardır. 10 üzerinden puanlama yaparsanız nasıl puanlarsınız?

Muslera-Falcao
Altay-Muriç
Karius-Burak
Uğurcan-Sturridge
Muslera Falcao 10
Altay muriç 6.5 (zayıf halka Altay)
Karius burak. 7 ( zayıf halka Karius)
Uğurcan sörloth(sturridge) 7.5 (zayıf halka sakatlıklar)

Derim renktaş, sen ne dersin?

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben kendimi bildim bileli, bu yıl şampiyon olamazsa kulüp batacak. Ya da şikeciler bu yıl şampiyon olursa ligi yıllarca domine edecek. Ananız kerhaneye düşer GALATASARAY batmaz şunu öğrenin :-)

Futbol atan-tutan çok önemlidir ki hele bizim ligimizde en önemli oyunculardır. 10 üzerinden puanlama yaparsanız nasıl puanlarsınız?

Muslera-Falcao
Altay-Muriç
Karius-Burak
Uğurcan-Sturridge

100 üzerinden
Muslera-Falcao: 95-100
Altay-Muriç: 65-70
Karius-Burak: 75-80
Uğurcan-Sturridge: 80-85

Biraz önce trt spor izliyordum falcaonun maaşını konuşuyorlardı az dinledim değiştim kanalı 10 dk sonra yine baktım fenere geçmişler altta yazan başlık : "avrupanın en iyisi" ;D

ilk yorumdaki farid farjad buradan birisi galiba

Vay anasını Falcao'nun yıllık kazancını 9 mil.€ yapmışlar A spor da, demek ki Fener'e iki tane sallasa adamı topa tutacaklar 9604030 milyon milyar € kazanıyor Yabancı sınırı gelsin diye ağlamaya başlayacaklar kesin

9 mil aylıktır o. Yıllık 9 milyon olur mu hiç.

Dipnot: Abdülrahim Albayrak'a acayip kıl oluyorum, hele şu imza töreninde Falcao'yu vantuzlaması dibinden ayrılmayışı iyice kıl etti. Gram sevgim yok adama. Tamamen yapmacık ve şovmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt