#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurur duyulası bir transfer oldu adımıza.

Hagi, Popescu ile başlayıp Sneijder ve Drogba ile devam eden elit seviye transferinin 5. halkası Falcao’dur.

Sözleşme detaylarında bu bonuslar var.Ordaki maddeler gerçekleştiğinde o paraları seve seve ödeyeceksin.
Madem sözlemşe detaylarında var. KAP'ta da açıklayacaksın. Eğer yoksa da açıklama yapacaksın yönetim olarak "Böyle bir şey yok. Herkes bir yerlerinden bir şeyler uyduruyor" diye. Bahsetmek istediğim bu.

Gerçekten dünyaya iyi reklam yaptık bu adam sayesinde
UCLde de iyi oynarsak ballı kaymak olur

Madem sözlemşe detaylarında var. KAP'ta da açıklayacaksın. Eğer yoksa da açıklama yapacaksın yönetim olarak "Böyle bir şey yok. Herkes bir yerlerinden bir şeyler uyduruyor" diye. Bahsetmek istediğim bu.

Galatasaray Türkiye'nin en seffaf yönetilen kurumlarindan biri hatta bazen cok fazla seffaf oldugunu düsünüyorum.
Kamuyu Aydinlatma Platform'unu forum gibi görmemek lazim. Galatasaray A.S. tüm gerekli bildirimleri yerinde ve zamaninda, az ve öz yapiyor.
Herseyin ince detayini aciklamak ve iddaalarda bulunanlara cevap yetistirmek mecburiyetinde degil.

Falcao'nun maliyeti farz edelim 10 milyon olsun. Bu neyi degistirir? Yönetim transferi onayladikdan sonra kimseye laf düsmez.
Onlar Galatasarayin mali yapisini bizden daha cok düsünüyor. Herkes kendine düsen görevi yerine getirsin.

Falcao sponsor destekli bir transfer. Tabiki KAP'a sadece Galatasaray'i baglayan kisim aciklanir.
Onun disinda yapilan her aciklama manipülatif ve yasa disidir.

Sözleşmesiyle ilgili çıkan haberler doğru mu?
Doğru ise neden KAP'a bildirilmedi, yalansa neden yalanlanmıyor da bütün medya konuşuyor?

Bizim ödeyeceğimiz yalan
nef üstlenmiştir bonusları
Biz ödesek bildirirdik
Bununla ilgili bir açıklama lazım. NEF'in işin içinde olduğunu dün imza töreninde öğrendik.
Yok açıklanması ffp ya da başka türlü uygun değilse ne diye çıkıp sponsor yardım etti diye açıklama yapıyorsun derler.

Bütün medya sakız gibi aynı şeyi konuşuyor. Önüne geçilmeli bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt