#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın şu oyunana rağmen ben çok beğendim yav

en azından durmuyor gayret ediyor, oyuna katılıyor

neredeyse 87 dakika marcao muslera luyindama arasında pas yapan takımda daha ne olacak ki
Bence çok iyi oynadı ona lafım yok zaten sadece normalde atacaklarını atamadı mesel Belhanda'nın pasında kaçırınca sonraki pozisyonda Babel'e pas attı biraz özgüven kaybı oldu gibi geldi.

Fazla iyimser.

Bariz çok gol kaçırdı.
BSss2GwCQAA1Y5-.webp

Kaçırması çok önemli değil, ben doğru pozisyonda doğru yerde olmasına bayıldım. Zaten bu adam biraz uyum sağlayınca o pozisyonları sokacak.

Levent Şahin: "Falcao'yu oyunda tutmak istedik ama son 10 dakikada yorulduğunu söyledi. Bu sebeple oyundan aldık. İlerleyen dönemlerde hem Falcao, hem diğer oyuncularımızın fizik ve form grafikleri iyi seviyeye gelecektir."

Bence çok iyi oynadı ona lafım yok zaten sadece normalde atacaklarını atamadı mesel Belhanda'nın pasında kaçırınca sonraki pozisyonda Babel'e pas attı biraz özgüven kaybı oldu gibi geldi.

ha evet 2 pozisyonda atabileceği goller vardı

açıkçası takımda en çok falcaoyu beğendim

yani bu maç bize aldıracak tek adam sahada oydu

bala filan oldu ama oldu

Babelin pozisyonunda şut çekmesi hata olurdu.
Her türlü o pası vermeliydi ama hatalı pas oldu.

Daha da uyum sağlayacak ve iyi olacak inşallah

Babele cikardigi topta topun dibine girecek simdi dedim ama yapmadi ya

adamin kacirdigi pozisyonlara diagne giremezdi bile. tek hatali hareketi babele olan pasiydi. o pasi daha iyi atmasi lazimdi.
varligini cok net belli etti kral

Bu adamda ki oyun açlığı inanılmaz ya. 25 yaşında da böyleydi 33 yaşında da.

Gol atmak icin herseyini Verdi vallah

Deplasmanlarda ayni sekilde hirsli ve istekli olur insallah kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt