#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antudakiler bildigin geri zekali bakmayin oraya hic,İQ nuzu dusururler. Eblek la onlar
manyak mıyız bakalım : ) dün falcaonun şu zor pozisyonlar gol olsaydı göt korkusu başlayacaktı galiba.gerçi falcaonun hazır olmamasına ragmen,kötü oyunumuza ragmen yarattıgı su etki çok iyi.her pozisyonda vardı.iyi top sakladı,aldı verdi vs mariano ile girilen pozisyonda süperdi hersey.şimdi hatırladım da güzel pozisyonlara girmişiz.

Özellikle sadece onu izledim, adam hep doğru yere koşuyor, hiç ofsayta düşmedi, çok iyi takip ediyor, takım ritme girince her maç gol atacak havası veriyor,

FM diliyle bitiriciliği bu kadar iyi bir oyuncudan beklenmeyecek çok gol kaçırmış, zamanla hem kendi hem şansı daha iyi olur inşallah.

Yaz boyu kafası karışık, idman yapmayan bir oyuncu ama müthiş oynadi. Fizik olarak biraz toparlaninca her mac rahatca yazacak

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela Burak ya da başkası olsa normal karşılayabilirdik bu durumu da isim Falcao olunca beklentiler ve maliyet de bir o kadar kallavi olunca çok kaçırdı diyoruz,ki haklı olarak da öyle dememiz lazım zaten bu durumda
Orası öyle de benim o lafı etme sebebim Falcao'nun gol yapma yüzdesi ile alakalıydı. Normalde bulduğunu atan bir adamdır, dün biraz fiziksel olarak tam hazır olmamasından biraz da fazla hırstan olmadı. Bu sezonki ilk resmi maçına çıktığını da unutmamak lazım tabii.

Antudakiler bildigin geri zekali bakmayin oraya hic,İQ nuzu dusururler. Eblek la onlar
Yahu Messi'yi getirsek, yedi kişiyi çalımlayıp sekizinciye takılsa, "Messi bitmiş yeaaa. Baksana sekizinci adamı geçemedi çöp leshh" der o kazmalar. :))

Adami 3-4 kisi zor Tuttu . Sikecileri sallayin

baya koştu alan pressi uyguladı , oyuna açtı hevesliydi gerçekten.

merak ettim koşu mesafesini diagne ile kıyaslamak gerek.

insta'daki profil fotosunun anlamını bilen var mı?

babası mı acaba?

1568446969269.png

edit : evet babasının fotoğrafıymış.61 yaşına tennis oynarken ölmüş.R.I.P

Dün bence 2. viteste oynayan bir takımda verebilecek azami katkıyı verdi. Aslında solunda Babel sağında Feghouli tam ikili oyun yapabileceği klas adamlarla birlikte oynadı fakat pas hızımız o kadar düşüktü ki rakip hemen pozisyon aldı. Bu takımın illa Onyekuru gibi Rodrigues gibi hızlı oyuncu ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Topun hızını arttırsak doğru koşulara doğru paslar yapsak yürüye yürüye de defalarca gol atabilecek kalitede bir hücum hattımız var. Defans hattı topu gevelemeden orta sahaya aktarsa yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt