#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin guncel performansiyla en kaliteli ve en cok mucadele eden isimlerinden

4-4-2 başlayalım 60. dakikadan sonra skoru almışsak çıkarıp yerine babeli alır, andone ile tek forvete geçeriz.

Haftaya ne yüzle bu adamı ilk 11'e koyacaksınız, çok merak ediyorum.

Adamı dalga geçer gibi 90.dk almak nedir yav. Sıçtınız üstüne sıvadınız resmen.

oynasa fener maçına pili yetmezdi

falcao oynamadığı için kaybetmedik puanları.

Falcao olsada şu oyunda fazla pozisyon bulamazdı. Topu rakip sahaya yıkamadığımız sürece top performans gelmeyecektir Falcao'dan.

Ben sezon başı samatta yı çok istemiştim. Bu tarz oyuna samatta daha çok uyardı. Hızlı güçlü defansın arkasına sarkacak bir isimdi. Şu oyuna samatta daha çok uyardı. Keşke gelseydi

Valla falcao yerinde olsam 90'da oyuna girmeyi reddederdim.Küfür eder gibi golü yedikten sonra gel bizi kurtar diyorsun.Şaka gibi gerçekten.

Smp ligi maclari oncesi veya sonrasi falcaoyu dinlendireceksek niye aldik her mac oynamali

adamın pili bitik. zaten kariyerinde bütün maçları oynadığı son dönem atletico'dadır herhalde. 33 yaşından sonra haftada 2 maç kaldıramaz.

böyle bir rotasyon ile oynayacak olmasına alışalım bence.

Tüzemen çıldırdı. Bu adamı son dakika oyuna alamazsın diye.

Falcao bitik diyenler gözümde kuştur. Falcao 88 de oyuna alınmaz. Bu hoca olacak Levent ne işe yarıyor merak ettim.

Falcao olsada şu oyunda fazla pozisyon bulamazdı. Topu rakip sahaya yıkamadığımız sürece top performans gelmeyecektir Falcao'dan.

Ben sezon başı samatta yı çok istemiştim. Bu tarz oyuna samatta daha çok uyardı. Hızlı güçlü defansın arkasına sarkacak bir isimdi. Şu oyuna samatta daha çok uyardı. Keşke gelseydi
Valla bizim topçuların teptiği topta tarz yok renktaş. Tarz dediğin ya defansif olur ya da ofansif. Hak verirsin ne atmayı biliyoz ne tutmayı. Yine de tebrik ederim Allah’tan bazı arkadaşlar gibi sistem falan dememişsin. İkinci cümlende yazmışın ya bi oyun dönüyor sahada diye hah işte modern kaos futbolu diyoruz, Terim’in futbol literatürüne kazandırdığı bir kavram. Hiç şüphesiz ki, Samattayı da yerdi bu anlayış.

Adam ben hazir degilim.oynayarak daha hazir olucam diyor gelmis Adami dinlendiriyolar hadi dinlendirdin ikinci yari cikar Babeli sok bu Adami Andonee ile oynasinlar ilerde iste geewktiginde Andone kanata kayar

geldiğine pişman olmaya başlama zamanları
yavaş yavaş kafasında acabalar oluşuyordur.

ulan ben falcaoyum, benim malatyada ne işim var arkadaş diyerek başlamıştır. sivas antep gibi yerlerde bu fikirler daha da derinleşecek. allahtan karabük ligde değil

geldiğine pişman olmaya başlama zamanları
yavaş yavaş kafasında acabalar oluşuyordur.

ulan ben falcaoyum, benim malatyada ne işim var arkadaş diyerek başlamıştır. sivas antep gibi yerlerde bu fikirler daha da derinleşecek. allahtan karabük ligde değil

Latin amerika da yetismis biri icin o dusunce fazla luks kacar ki ziyadesi ile golcao mutevazi biri ,avrupali olsa gercekci afrikali olsa totsu kalkik oldugu icin geecekci bulabilirdim

———-
Golcao!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt