#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başta Andone-Falcao ile başlarsın işi bitirdikten sonra gönül rahatlığıyla 45 dk da bile çıkarabilirsin. Dalga geçermiş gibi golü yedikten sonra 90+1 de oyuna almak nedir.

90+ da Donk'u alıp iyice skora yatacaklardı çünkü. Gol gelince alelacele Falcao'yu aldılar. Bak hala aklıma geldikçe sinirim zıplıyor.

90+ da Donk'u alıp iyice skora yatacaklardı çünkü. Gol gelince alelacele Falcao'yu aldılar. Bak hala aklıma geldikçe sinirim zıplıyor.
Aynı şeyi konya maçında yaptılar diagne ile feghouli çıktı maç 1-0 ken,golü yedik. Kayseri maçında da ademin mucizevi golü olmasa yine son dk yediğimiz golle 2-2 bitecekti. Bu teknik ekip topluca bi akıl tutulması yaşıyor,hiç ders bile almıyorlar. Aynı şeyi tekrar tekrar deneyip farklı sonuç olmasını bekliyorlar. Taraftarın aklıyla da dalga geçiyorlar.

Falcao'nun oynatılmaması hakkında ne düşünüyorsun kmk.

iyi 1 başlangıç yapmışken, neden kesik yedi?

90'da niye oyuna sokuyoruz onu da çözemedim. göt sıkışınca atar diye mi
Hocanın fantezisi diyorum. 1,5 yıldır forvet yok. Şimdi bulduk yedek bekliyor. Hadi dinlendireceksin, o zaman 50-60 tan sonra al ki karşı taraf tedbir alsın ve oyun sende kalsın.

Falcao antrenmana çıkmadı. Salonda çalışıyor.

Sakatlık olsa açıklama yaparlardı. Tahminimce basına açık idmanda taktik çalışılmayacağı için salonda kondisyon kasıyordur.

Umuyorum kendisini pozisyona sokarız.

Francisco Velez: "Orası Kolombiya Ligi değil, Avrupa’nın en önemli 6’ncı, 7’nci ligi. Yıldız geldi, her hafta oynayacak diye bir şey yok. Galatasaray, Fenerbahçe’yle oynayacak. Ardından da PSG’yle karşılaşacak. Durumu ve şartları bilmeden uzaktan yorum yapmayalım." (FOX Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt