#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekler zayıf, babel ve fugulide yardıran oyuncular değil..kanatlardan yüklenemiyoruz.. orta saha nonzi,lemina,seri, belhanda.. bu dörtlüden ikisi fazla.. yarratıcılıktan yoksun oluyor bu haliyle orta sahamız.. bu durumda ortadan da oynayamıyoruz.. duran top organizasyonlarımız da yok.. bu şekilde gitmez..devre arası bazı değişiklikler yapılmalı..

Alanya'da oynuyor olsaydı şimdiden ligde 10 gol falan bulurdu çok rahat. biz forvetle oynamayı bilmiyoruz arkadaş bu kadar basit. ki herhangi bir oyun sistemini dahi oynamıyoruz bitmiş topcular, kanatlar-bekler ***********

Adama ceza alanında verdiğin ilk pas gol oldu ofsayt olan gol adam diyor ki yeter ki bana verin ama pas atacak adam yok kusura bakma Falcao takım iste bu kadar aciz

devre arası bu zulümden kurtarmalıyız adamın hayatında oynadığı oynadığı en kısır takım

Ofsayt pozisyonunda attığı golü atabilecek dünya üzerinde 4-5 tane futbolcu vardır.İbrahimoviç,Ronaldo,Messi,Kane gibi.Hiçbir şey bilmiyorsak bu adamın üstüne oynasaydık yine yeterdi.Babel ve Feghouli bilinçli olarak top atmıyor ayrıca.

Ofsayt mofsayt adamımıza top geldiğinde neler yapabileceğini gördük. Başkası olsa orada içeri keserdi. Golcü oradan kaleye vurur golü de yapardı ki yaptı da ! Falcao var forvette ve biz ona top atmıyoruz. !

İlk geldiği maçta söylediğim gibi; tam olarak hazır değil hatta sakat olduğunu düşünüyorum ve bu teknik heyet bu sistemle değil Falcao'yu, Mbappe olsa onu da bitirir.

Adamın ayağına tek gelen pozisyon gol oldu. Bu bir göstergedir.

Yani Falcao diyor ki "yakalarsam muck muck!"

Önümüzdeki maçlar için umut ışığı oldu bize.

Sen topu tuttugun yeri, oyunu kurdugun merkezi babelin gotune 2 kisi alip sirti kaleye donuk tuttugu toplarla belirlersen bu herife tabi ki top gelmez.

Şu adamı kullabamıyoruz kafayı yiyecem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao'nun ısı haritasına baktım adamın belhandanın oynaması gereken her yerde izi var. Bir tek forvete gidememiş takım sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt