#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama deli gibi pres yaptırırsan biter. Falcaoya laf edene kadar Belhanda'ya laf edin. Elimizde Falcao var. Biz adama topu orta sahada atıyoruz.
falcaomu pres yapmis, idda ediyorum andone girdiginden beri daha fazla kosmustur pres yapmistir, gözlükleri atalim tamam adamin kariyerine sözümüz yok ama görünene bakarim ben!

falcaomu pres yapmis, idda ediyorum andone girdiginden beri daha fazla kosmustur pres yapmistir, gözlükleri atalim tamam adamin kariyerine sözümüz yok ama görünene bakarim ben!
Gol atacak adama topu ceza sahasında buluşturursun. Orta saha da değil Emre bildiğin adamı topla buluşturamıyoruz. Bitmiş demem bir maçla ki karşısındaki defans epey pahalı ben bu satırları yazarken Falcao bizim sağbekin olduğu yerdeydi.

Yahu maçı izlediğinizi varsayarak söylüyorum adam ilk 60 dakika durmadan rakibe bastı ve Babel sahada sadece yürüdü. Falcao Babel yerine Falcao Andone başlamalıydık pres yükünü alacak olan Andone olmalıydı. Falcao'yu gereksiz yorduk bu maç Babel ısrarı yüzünden.

hareketli oynamasını beklememek lazım. o zamanlar geçti

ama çok fizikli bir oyuncu olmasa da stoperi sırtına alabiliyordu. maalesef bunu artık yapamıyor.

bence tek bir şansımız var falcao'dan yararlanmak için. o da etrafına uçan kaçan cinsten adamlar bulmak. onlar servis yapacak ki falcao etkili olabilsin. yoksa işimiz zor.

tabi bu sene için çok geç. önümüzdeki senelerde takımı buna göre dizayn edebiliriz belki.

Adam'ın karşısında Navas-Silva-Kimpembe-Marquinhos gibi adamlar vardı kendi kendine bir pozisyon hazırladı üstüne üstlük Babel bir asistini yedi adamın

Millet Van Persie falan diyor. Yemin ederim Van Persie kadar katkı versin bana yeter. Beğenilmeyen Van Persie tek başına 1 Galatasaray maçı aldı. Gol ortalaması da 2 maçta 1 goldü. Top gelmiyor olayı da hikaye. Forvet biraz da kendi yaratacak arkadaş.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi değildi fakat istekliydi . Sezon başı geçirmedi olacak olacak olacak . İki hafta önce Seri'ye sallayanlar bugün Seri'yi gördü . Feghouli de Falcao da Babel de toplayacak yeter ki oyun anlayışı böyle olsun . Yıllar sonra rakibe rahat taç kullandırtmayan bir Galatasaray gördüm üstelik maç berabereyken de durum böyleydi .

Mücadele etti, takim bok gibi olunca yapacak bir şey de kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt