- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.912
- 4.323
Adam Babel denen torpillinin yapacağı presi yapıyor. Seni Babel konusuna alalım.Bi zahmet rakip savunmanın kucağından çıkıp azıcık top oynasan artık diyorum.. ha paşam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Babel denen torpillinin yapacağı presi yapıyor. Seni Babel konusuna alalım.Bi zahmet rakip savunmanın kucağından çıkıp azıcık top oynasan artık diyorum.. ha paşam?
falcaomu pres yapmis, idda ediyorum andone girdiginden beri daha fazla kosmustur pres yapmistir, gözlükleri atalim tamam adamin kariyerine sözümüz yok ama görünene bakarim ben!Adama deli gibi pres yaptırırsan biter. Falcaoya laf edene kadar Belhanda'ya laf edin. Elimizde Falcao var. Biz adama topu orta sahada atıyoruz.
Gol atacak adama topu ceza sahasında buluşturursun. Orta saha da değil Emre bildiğin adamı topla buluşturamıyoruz. Bitmiş demem bir maçla ki karşısındaki defans epey pahalı ben bu satırları yazarken Falcao bizim sağbekin olduğu yerdeydi.falcaomu pres yapmis, idda ediyorum andone girdiginden beri daha fazla kosmustur pres yapmistir, gözlükleri atalim tamam adamin kariyerine sözümüz yok ama görünene bakarim ben!
sahanin en kötüsü