- 6 Aralık 2009
- 14.445
- 818
- 1.738
Falcao'yu eleştirecek bir durum yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her maçımızı oynadıktan sonra ekşide kendisi hakkında 250+ entry giriliyor.
Aziz başkanın onlara verdiği bir isim var renktaş. PARALI KÖPEKLERK.O.Ç. troll ekibi.
sorun nedir funs
Kalite farkı tartışılmaz ama Vedat daha faydalı olurdu diyebiliriz. Tabi takım coşup her maç rakip ceza sahasına bol bol top getirebilirse işler değişir..
1. KAP'ta açıklaması tam olarak yazıyor 7 milyon değil 5 milyon veriyoruz. KAP'a eksik bildirim vermenin cezası hapis cezasına kadar gidebiliyor. (araştırabilirsin)Vay arkadaş millet gol atarak para kazanır, bu arkadaş koşarak para kazanıyor. Hem de senede 7 milyon euro.
Ironi filan yapmadin ciddiysin nedir bu Ariflerden cektiği su GSCninbitik oğlu bitik.buna vereceğimiz parayla keşke vedat muriç'i alsaydık her türlü parasını çıkarırdı ileride.
Bide zor bi pozisyondu cogu futbolcu kaleyi goremez ordan kafa ileyine ilk defa ceza sahasinda topla bulustugu anda gol oluyordu, cizgide cikarildi.
Elma ile armut zaten daha iyi demedim daha faydalı dedim.Elma ile armut. Dünkü formasyonda Babel'in yerine Vedat çok iyi olabilirdi, ona katılırım.
Vedat Luyin icin cerezdi renktas Adam dun Di.mariayi hayattan soguttu .Orta sahaya mı geliyor. Bugün maçın 86. dakikasında sağ bek bölgemizden top almaya çalışıyordu. Bir tanesi yukarı da Muriqi olsa demiş. Neredeymiş Muriqi Galatasaray maçında Luyindama kucağında gezdirdi maç boyunca ! Aptal saptal yorumlar yapıp tepemi attırıyorlar ya !
Elma ile armut zaten daha iyi demedim daha faydalı dedim.