#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı hep zor maçlarda sahaya sürdük sonra niye gol atamıyor.önce bikaçtane kolay gol bulması lazım

Falcao'nun gol üretmesi için, tüm takımın Falcao'ya oynaması lazım. Tıpkı Gomis'e oynadığımız gibi, Jardel'e oynadığımız gibi, Burak Yılmaz'a oynadığımız gibi. Golcüyü beslemezsen verim bekleyemezsin. Ha oyuncuların yapısı buna müsait değilse, o yapıda oyuncularla donatacaksın etrafını. Başka yolu yok. Mevcut koşullarda Falcao'dan büyük bir etki beklemiyorum.

elimizde patladı. gelin itiraf edelim.

Haklısın renkdaş. Takım bu yeteneksiz geldiğinden beri onu 10 net pozisyona soktu adam hepsini kaleciye nişanladı.

Her koşusuna özellikle Babel ve Feghouli kafalarını yerden kaldırıp nokta pas attılar ama Falcao yakalayamadı.

Bu benim itirafımdır.

Haklısın renkdaş. Takım bu yeteneksiz geldiğinden beri onu 10 net pozisyona soktu adam hepsini kaleciye nişanladı.

Her koşusuna özellikle Babel ve Feghouli kafalarını yerden kaldırıp nokta pas attılar ama Falcao yakalayamadı.

Bu benim itirafımdır.
böyle top gelmiyorlarla biraz zaman geçiririz sonra bakarız harbiden faydasız olacak. erken farketmek lazım.

Top gelmiyor diyip futboldan anlamadığını itiraf edenler like

Falcao'yu bende çok istedim ama ne zaman bu iş ciddiye bindi ondan sonra istedim. İlk gündeme düştüğü zaman hiç gerek yok diyordum. Çünkü ben istiyorum ki takımımızda 30 yaş üstü oyuncu olmasın.
Eğer bir yabancı sınırı gelecekse bu 30 yaş üstü yabancı futbolcu sınırı olmalı.
Biz ne dersek diyelim bu yıldız futbolcular Türkiye'ye Katar, Amerika, Çin'den önce son durak olarak bakıyor.

forvet kendine pozisyon yaratmalı bunu anladığınız vakit görüşelim

evet yaa ne kadar haklisin. topla birlikte yaratirsa daha iyi olur tabi degilmi? ve o topu ona biri getirmesi lazim yoksa gidip kendi mi almali topu? o zaman birakalim falcao tek basina oynasin

Sözleşmesine "deplasmanlarda oynamaz" maddesi mi eklediler ne yaptılar yahu..

Falcao'nun gol üretmesi için, tüm takımın Falcao'ya oynaması lazım. Tıpkı Gomis'e oynadığımız gibi, Jardel'e oynadığımız gibi, Burak Yılmaz'a oynadığımız gibi. Golcüyü beslemezsen verim bekleyemezsin. Ha oyuncuların yapısı buna müsait değilse, o yapıda oyuncularla donatacaksın etrafını. Başka yolu yok. Mevcut koşullarda Falcao'dan büyük bir etki beklemiyorum.
Şu oyun stilimiz ile bize elmander, necati gibi forvet tarzı lazım veya daha doğrusu falcao o tarz oynaması lazım. Topu orta sahadan alıp takıma daha fazla destek olması gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt