#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu oyun stilimiz ile bize elmander, necati gibi forvet tarzı lazım veya daha doğrusu falcao o tarz oynaması lazım. Topu orta sahadan alıp takıma daha fazla destek olması gerekli
O zaman adamın Falcao'luk tarafı kalmaz ki. Kendisinin en büyük özelliği, ceza sahası oyuncusu olması. Ceza sahasında 5 kez topla buluşsun, en az ikisini gol yapar bu adam. Ama işte buluşturamıyoruz.

m.Unitedin devre arası 7 milyon bonservis teklifi yapacağı söyleniyor

Takım düzeni ve taktik değişikliği ile gerçek Falcao yu izlemeye başlayacağız.

Sorun tamamen adama top taşınmaması.

O zaman adamın Falcao'luk tarafı kalmaz ki. Kendisinin en büyük özelliği, ceza sahası oyuncusu olması. Ceza sahasında 5 kez topla buluşsun, en az ikisini gol yapar bu adam. Ama işte buluşturamıyoruz.
peki buluşturamayınca etkisiz etkisiz orada mı bekleyecek? Beklerimiz orta açamıyor, kanatlar desen ne yaptığı belli değil, kışa kadar böyle oynayacak ise, işimiz zor. Suç adamda değil, ama kanatlar toparlanamaz ise işimiz zor

aklamak ıcın sekılden sekıle gırmeye gerek yok burak kadarda mı topcu degıl?

formsuz diyelım ama bahane uretmeyelım

aklamak ıcın sekılden sekıle gırmeye gerek yok burak kadarda mı topcu degıl? formsuz diyelım ama bahane uretmeyelım

genel kanı bazı oyuncuların falcaoya bilerek pas vermediği şeklinde..ben maçları fazla izleyemediğim için yorum yapamıyorum.. var mı böyle bir durum? turgay demir belhanda ve feguli arıza çıkarıyor diyor..

genel kanı bazı oyuncuların falcaoya bilerek pas vermediği şeklinde..ben maçları fazla izleyemediğim için yorum yapamıyorum.. var mı böyle bir durum? turgay demir belhanda ve feguli arıza çıkarıyor diyor..
Diyorum ya falcaoyu aklamak ıcın bahaneler öne sürmeyelım neden böyle bişey yapsın topcular

Bi topcu formsuz ise söylersin pas akışı saglanamıyor dersin

ama kasten atmıyor demek sacma

ama babel bencil biraz

ben falcaonun formsuz olduğunu sanmıyorum..ya sistemden kaynaklanan bir sorun var ya da bilerek pas ermiyorlar..

aptal aptal konusanlara hatirlatma. Bu hali bile bu kadar effektif, ki diger oyuncular ofansif oynamayi düsünmüyor ki. Hele 10 no yu tasiyan hain habire oyunun icine ediyor

Belhor nasil ariza cikaracak cl toplantisinda bile falcao sorusunda falcaoyu koruyup destekleyici yorumlarda bulunmuştu. Su aralar etkili oynayamıyoruz ve takim formsuz bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt