#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Van Persie vakası olursa hiç boşuna taraftar ağlamasın

Gelmezse istifa diye kafamızın etini yiyen yangın tayfa hele hiç ağlamasın
Sakatlık bakımından rvp olur mu bilmiyorum.. fakat verimlilik bakımından öyle olacak gibi görünüyor..
Gelmesine başından beri karşıydım.. Fatih hocayı eleştirmek isteyen bunun transferi için eleştirsin bence

el tigrenin rvp çöpüyle adı geçmesi beni canı gönülden yaraladı. rvp çöpü el tigrenin krampon bakımını yapar en fazla, boyar, siler gerekirse yenisini temin eder. fazla mesaide, mesai ücreti ödenmek şartıyla el tigrenin evinin tozunu alır

yınca etkisiz etkisiz orada mı bekleyecek? Beklerimiz orta açamıyor, kanatlar desen ne yaptığı belli değil, kışa kadar böyle oynayacak ise, işimiz zor. Suç adamda değil, ama kanatlar toparlanamaz ise işimiz zor
peki buluşturamayınca etkisiz etkisiz orada mı bekleyecek? Beklerimiz orta açamıyor, kanatlar desen ne yaptığı belli değil, kışa kadar böyle oynayacak ise, işimiz zor. Suç adamda değil, ama kanatlar toparlanamaz ise işimiz zor
Bence bu dediklerini yapıyor zaten. Ortasahaya kadar gelip pas yaptığı, atağı şekillendirdiği çok pozisyon var. Ardından ceza sahasına koşuyor ama diğerleri pozisyonu öldürdüğü için son vuruşu yapma şansı bulamıyor Falcao.

Alınması gereksizdi ama gelişinden sonra bir problem yok henüz isimlerden çok yapısal bir bozukluk var. Gerçi yapısal bozukluğu da bazı isimler üzerindeki takıntı oluşturuyor olabilir ama Falcao bunlardan biri değil.

Gec olmadan Alman 1 forvet

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!
Screenshot_20190928-103659_1.webp

Top gelmiyor diyip futboldan anlamadığını itiraf edenler like
Top gelmiyo Evet ama daha dogru durust hazir olmadan buyuk maclara cikti ama bana gore fena degildi girdigi az pozisyonlarda bile tehlike yaratti dahada hazir olacak bu adam ve o girdigi pozisyonlardan daha net pozisyonlar bulacak yada cok zor goller atacak ben oynadigi maclarda bunu gordum Fener macindaki ofsayt golunu Turkiyede kac forvet gol yapabilir mesela? PSG Macinda cok zor yerden dondurdu topu defans biraz gec kalsa goldu .Hazir olmadan buyuk maclarda o kadarda kotu oynamadi bence.

İşin teknik yanını geçtim de sık sık sakatım deyip maç kaçırırsa devre arası Terim in gazabına uğrayabilir. Bonservislerine 9 milyon euro verdiğimiz Serdar ve ereni kadro dışı bırakıp değerlerini piç ettiğini hatırlayınca yıllık 6 milyon euro verdiğimiz falcaoyu da hiç edebilir dikkat et tigre

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin teknik yanını geçtim de sık sık sakatım deyip maç kaçırırsa devre arası Terim in gazabına uğrayabilir. Bonservislerine 9 milyon euro verdiğimiz Serdar ve ereni kadro dışı bırakıp değerlerini piç ettiğini hatırlayınca yıllık 6 milyon euro verdiğimiz falcaoyu da hiç edebilir dikkat et tigre

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanin isine de gelmistir. Demisti cunku Falcao daha geride Antrenman + oynamadi diye.

Bir de Falcao neredeyse hic antrenman resimlerinde yok. İmaj hakkindan dolayi mi?

Takimimizda Falcao var ve görüyorumki bazilarimiz bu işi beğenmiyor lol

Bu lüks nerden gelmektedir yigitlerim? Manchester city taraftarlarinda boyle bir rahatlık varmidir?

Takimimizda Falcao var ve görüyorumki bazilarimiz bu işi beğenmiyor lol

Bu lüks nerden gelmektedir yigitlerim? Manchester city taraftarlarinda boyle bir rahatlık varmidir?
Bizim saf temiz taraftarlarin fbliler ve medya tarafindan kolayca manipule edilmesinden dolayi. En guzel ornek dun. Ucan kacan fb son 5 macta sadece 1 kere kazanmis. Bundan ikiside Maglubiyet. Goren de diyecek her mac 3-4 sokmuslar, Muric her mac 2ser sokuyor. Muricin gazi ilk 3 hafta sonra bitti .
Falcaonun tek HC i adam akilli top getirememiz olmasi. Adam orta sahaya kadar gidip top aliyor(opta , whoscored vs. İstatistikleri kanitliyor bunu).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt