Kerim Altun
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 406
- 372
- 558
2 macta seriyi çöp ilan edip sonra seri çok iyi derbide seri nasıl oynamaz yazanlara benzer tabloyu bu başlık altında da görmekteyiz iki hafta sonra yine değişir bu başlığın havası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhor nasil ariza cikaracak cl toplantisinda bile falcao sorusunda falcaoyu koruyup destekleyici yorumlarda bulunmuştu. Su aralar etkili oynayamıyoruz ve takim formsuz bu kadar
Sakatlık bakımından rvp olur mu bilmiyorum.. fakat verimlilik bakımından öyle olacak gibi görünüyor..Bu arada Van Persie vakası olursa hiç boşuna taraftar ağlamasın
Gelmezse istifa diye kafamızın etini yiyen yangın tayfa hele hiç ağlamasın
yınca etkisiz etkisiz orada mı bekleyecek? Beklerimiz orta açamıyor, kanatlar desen ne yaptığı belli değil, kışa kadar böyle oynayacak ise, işimiz zor. Suç adamda değil, ama kanatlar toparlanamaz ise işimiz zor
Bence bu dediklerini yapıyor zaten. Ortasahaya kadar gelip pas yaptığı, atağı şekillendirdiği çok pozisyon var. Ardından ceza sahasına koşuyor ama diğerleri pozisyonu öldürdüğü için son vuruşu yapma şansı bulamıyor Falcao.peki buluşturamayınca etkisiz etkisiz orada mı bekleyecek? Beklerimiz orta açamıyor, kanatlar desen ne yaptığı belli değil, kışa kadar böyle oynayacak ise, işimiz zor. Suç adamda değil, ama kanatlar toparlanamaz ise işimiz zor
Gec olmadan Alman 1 forvet
Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!
Top gelmiyo Evet ama daha dogru durust hazir olmadan buyuk maclara cikti ama bana gore fena degildi girdigi az pozisyonlarda bile tehlike yaratti dahada hazir olacak bu adam ve o girdigi pozisyonlardan daha net pozisyonlar bulacak yada cok zor goller atacak ben oynadigi maclarda bunu gordum Fener macindaki ofsayt golunu Turkiyede kac forvet gol yapabilir mesela? PSG Macinda cok zor yerden dondurdu topu defans biraz gec kalsa goldu .Hazir olmadan buyuk maclarda o kadarda kotu oynamadi bence.Top gelmiyor diyip futboldan anlamadığını itiraf edenler like
kadroda yok abiBugün maçı alıp bize getireceğine canı gönülden inanıyoruz.
Gec olmadan Alman 1 forvet
Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!
Hocanin isine de gelmistir. Demisti cunku Falcao daha geride Antrenman + oynamadi diye.İşin teknik yanını geçtim de sık sık sakatım deyip maç kaçırırsa devre arası Terim in gazabına uğrayabilir. Bonservislerine 9 milyon euro verdiğimiz Serdar ve ereni kadro dışı bırakıp değerlerini piç ettiğini hatırlayınca yıllık 6 milyon euro verdiğimiz falcaoyu da hiç edebilir dikkat et tigre
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim saf temiz taraftarlarin fbliler ve medya tarafindan kolayca manipule edilmesinden dolayi. En guzel ornek dun. Ucan kacan fb son 5 macta sadece 1 kere kazanmis. Bundan ikiside Maglubiyet. Goren de diyecek her mac 3-4 sokmuslar, Muric her mac 2ser sokuyor. Muricin gazi ilk 3 hafta sonra bitti .Takimimizda Falcao var ve görüyorumki bazilarimiz bu işi beğenmiyor lol
Bu lüks nerden gelmektedir yigitlerim? Manchester city taraftarlarinda boyle bir rahatlık varmidir?