#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun Istanbul'a ilk geldigindeki mutluluğunu görmediniz mi ? Gercekten agrilari olmasa neden oynamak istemesen ki ? Adam kendi vücudunu herkezden daha iyi biliyor, tam hazır olmadan ağrıyla oynamayı denerse daha uzun sureli bir sakatlık olabileceğini düşündüğü icin oynamıyordur. Ayrica takimin su anki sorunu Falcao'nun oynamaması degil.

Ortada bir sorun varsa bunu gündeme getirmek için bundan daha iyi bir zaman olmadığı içindir

Durup dururken niye kaos çıkartsaydı ?

Ayrıca Falcaonun gelişinden sonra sevinmiş biriyim kötü çıktı diye niye sevineyim.Ama bazıları hocanın yaşadığı bu kötü günlerde baya seviniyor onu görebiliyorum
Yav saçmalama Aydın. Takım bok gibi işte konusu Falcao olmamalı derbiden sonra. Çıkıp adam gibi söyleyecek bu takım antrenmanda ne yapıyor, babel, belhanda denen herifler niye var anlatacak.

Ortada bir sorun varsa bunu gündeme getirmek için bundan daha iyi bir zaman olmadığı içindir

Durup dururken niye kaos çıkartsaydı ?

Ayrıca Falcaonun gelişinden sonra sevinmiş biriyim kötü çıktı diye niye sevineyim.Ama bazıları hocanın yaşadığı bu kötü günlerde baya seviniyor onu görebiliyorum
Bu kadar maliyetli oyuncuyu böyle rezil etmenin alemi yok bence. Gündem için hiç zamanı değil. Zaten takım kaos içinde değil mi bir de oyuncu küstürülüyor. Terim kötü diye sevinmem takım kötü diye üzülürüm.

Yav saçmalama Aydın. Takım bok gibi işte konusu Falcao olmamalı derbiden sonra. Çıkıp adam gibi söyleyecek bu takım antrenmanda ne yapıyor, babel, belhanda denen herifler niye var anlatacak.

Fatih Terim: "Bir kabahatli arıyorsanız, işte karşınızda duruyor."

Bu maçtan sonra yaptığı açıklama

Hoca da bazı şeylerin farkında.Yerine birini getirmek gibi bir saçma düşüncelere girersek heba olacak sezon.Rezil olacaksak bile sezon sonuna kadar kalmalı hoca sonra beceremedim diyip bırakır kendisi zaten

Bu maçtan sonra yaptığı açıklama

Hoca da bazı şeylerin farkında.Yerine birini getirmek gibi bir saçma düşüncelere girersek heba olacak sezon.Rezil olacaksak bile sezon sonuna kadar kalmalı hoca sonra beceremedim diyip bırakır kendisi zaten
Ben birisi gelsin demiyorum ki? İşi Falcao'ya falan yıkmaya çalışmak saçmalık. Bunu sanada söylüyorum.

Falcao'ya şu durumda laf eden, ne bileyim doğru yorum yapmıyordur. Falcao'mu takımın hocası, Falcao'mu oynatıyor Belhanda denilen ne idiğü belirsiz oyuncuyu, Belhanda 0 gol 0 asistle oynuyor. Neymiş asistin asistini yapmıyormuş. Tövbe Estağfurullah !

Falcaoyu hoca çok istemiyordu abdurrahim kendi prestijini kurtarmak için transfer etti falcao fatih hocama atılmış kazıktır falcao yerine diego costayıda alabilirdik bu kadar para versek oda gelirdi dediğim gibi falcao konusun da hocanın hiç suçu yok.

Capture+_2019-10-27-22-20-37-1.webp

Ben birisi gelsin demiyorum ki? İşi Falcao'ya falan yıkmaya çalışmak saçmalık. Bunu sanada söylüyorum.

Ben hocadan daha iyi birini getiremeyeceğimizi bildiğim için hocanın gitmesini istemiyorum

Uzun süreçte 1 yılımız heba olur eğer hoca hırs yaparsa.Ama denildiği gibi bırakmak istiyorsa zaten yapacak bir şey yok

Falcao olayı da konuşulmalı adam günlerdir ortalıkta yok.Karısı 3-4 gün içerisinde gelecek dedi hala bekliyoruz.Bu adamın nöbeti bitmedi bir türlü kiralık Andone daha yararlı olacak gibi

Ben hocadan daha iyi birini getiremeyeceğimizi bildiğim için hocanın gitmesini istemiyorum

Uzun süreçte 1 yılımız heba olur eğer hoca hırs yaparsa.Ama denildiği gibi bırakmak istiyorsa zaten yapacak bir şey yok

Falcao olayı da konuşulmalı adam günlerdir ortalıkta yok.Karısı 3-4 gün içerisinde gelecek dedi hala bekliyoruz.Bu adamın nöbeti bitmedi bir türlü kiralık Andone daha yararlı olacak gibi
Olm hoca gitsin demiyorum ben niye onu söylüyorsun :D tamam Falcao gelsin zaten ama dediğim şey basit. Kaç zamandır doğru dürüst maç kazanamamışsın, gol yok, düzgün oyun yok, derbide kaybediyorsun. Ben bunlara izahat istiyorum ligin ilk yarısı bitecek nerdeyse biz daha toparlayacaz.

Olm hoca gitsin demiyorum ben niye onu söylüyorsun :D tamam Falcao gelsin zaten ama dediğim şey basit. Kaç zamandır doğru dürüst maç kazanamamışsın, gol yok, düzgün oyun yok, derbide kaybediyorsun. Ben bunlara izahat istiyorum ligin ilk yarısı bitecek nerdeyse biz daha toparlayacaz.
yol yaptı

Takımın şu bok durumundan sonra çıkıp kaç yıllık sözleşme imzalayıp tonla para bağladığın Falcao’yu milletin önüne atmak skandaldır rezilliktir.

Falcao transferi için 1 ay nöbet tutulmadı yani buralarda

Sürekli El tigre gelmeli diyen başka birileri miydi ? Twitterda tag açan demek ki Terimmiş

Ustadim, Falcao transferi medyaya dusmeden once Hasan Sas basina açıklama verdi hatırlıyorsan: Falcao vs. ile ilgilenmiyoruz diye. Falcao yu ilk ben orda ogrendim ve zaten haaaas.. Ne isi var bu adamin bizde dedim.

Demek istedigim, taraftar gazindan cok daha once Falcao mevzulari dönmüş. Hasan Sas sadece medya ve taraftarin gazini onceden almak icin bir yalnis adim attı diye gordum olayi

bu bitik herifi almakla kazıkların en büyüğünü yedik bunun sorumlusu kim ne derse desin TARAFTARDIR!!! terim şahsen istemiyordu bu bitik herifi o yüzden ona bişey diyemem

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Yok canım aşil tendonu sıkıntılı yer riske girmez 2020 2021 sezonu 10. Haftadan sonra sahaya çıkmaya başlar şaka bir tarafa şu Türk futbolunu yıllardır takip ederim en doğru söz ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafıdır.. En bariz örneği gomis kendi kendimize gomis asla para için bunları yapmaz karakter abidesi felan basın kolpaliyor dedik sonra ortaya çıkanları gördük falcao olayını da bu minval de değerlendirin mutlaka terso birşeyler var daha geleli 1 .5 ay oldu para mevzusu değildir ama başka birşey vardir mutlaka..

Şuna bak adamlar nasıl dalga geçiyor.

Bizim milyon euroluk forvetimiz ortada yok. Adamlar üçüncü forvetleri asıl mesleği avukatlık olan şahısla maç kazanıyor. Gerçekten sindiremiyorum yav. Yeminle kelle almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt