#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be abim.
Ah be güzel abim.
Çık ve işte falcao bu diyelim be abim.
Boynumuz bükük geziyoruz. Herkes sokakta sizin falcao vardı ne oldu hahahaha diyor.
Yüzümüzü güldür be.
Onlar Max Kruse ,Sturridge ve Nkodu larina baksinlar,inanin Krusenin ucreti Falcodan cok farkli degildir

Sana laf edenlere kapakları tak reis. Dööön artık bitsin bu hasret

3-5-2'li sistemde yırtıcı partner, iş yapan 10 numara ve ayağını yürümek dışında kullanan sol kanatla çok daha kalitesine yakın olacaktır Aslan, yeter ki sağlıklı kalsın ve biz doğru sistemde ısrar edelim. Dün arkasında Feghouli, yanında Adem gibi adamla oynasa rahat 2 tane yazardı. Kısmet Trabzon'a, Brugge'a.

ali naci trabzon maçına belki ama alanya maçına yetişir diyor.Yani 1 ay daha yok.

Yapacak birşey yok.33 yaşında olan adamı alırken dusunecektin bunları.Falcaodan artık fayda sağlayacağımızı sanmıyorum.2 maç oynar sonra yine aşil ağrısı çeker.Zararsız bir şekilde ayrılmak ve bir daha yaşlı adam almamak lazım.Bu da iyi bir ders olsun herkese.

Yapacak birşey yok.33 yaşında olan adamı alırken dusunecektin bunları.Falcaodan artık fayda sağlayacağımızı sanmıyorum.2 maç oynar sonra yine aşil ağrısı çeker.Zararsız bir şekilde ayrılmak ve bir daha yaşlı adam almamak lazım.Bu da iyi bir ders olsun herkese.
kariyeri bitmis adami gurur meselesi yapip aldilar iste van persieyi de aldiklarinda sakat oldugunu biliyorlardi. monaco suyunu cikardi yolladi

alakasi yok ya. andone 26 yasinda kendi kendini mahfetti . olacagi varsa oluyor iste. Umarim yalandir ne diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt