#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi kesin iyilestiyse bu Tendon arisi tekrarlamaz artik degill mi?

Dönse ne olacak cl de iş yapsın diye aldık.Orada oynayamadı.Ligde zaten şampiyon olacaz olsada olmasada.

Başak maçına ilerde babel adem başlayalım.falcao yedekte olsun 2.yarı duruma göre girer. Bu adamın sakatlanmasına sebep olan şey daha hazır olmadan aynı haftada 2 maç 90dk oynamasıydı ikisi de zorlu maçlardı

Bugün tinerci bir arkadaşım diyorki siz ne şanssız takimsiniz emre gibi falcao gibiler sakatlaniyor Selçuk gibilere bişey olmuyor

Dünyanın en zengin takımı ile bizi 1 tutmakta komikmiş.Fransa ligini kazanmak için almadılar zaten Neymarı onlarda cl de kendilerini şampiyon yapsın diye aldılar.Bazılarında mantık sıfırın altında 20000 fersah.

Kral son 6 haftada sahne senin buraya kadar çok geride kalmadan getirdik bize Falcao kimdir göster.

Dünyanın en zengin takımı ile bizi 1 tutmakta komikmiş.Fransa ligini kazanmak için almadılar zaten Neymarı onlarda cl de kendilerini şampiyon yapsın diye aldılar.Bazılarında mantık sıfırın altında 20000 fersah.

E aldı mı? 2 yıldır herif en kritik yerlerde sakat, hiç olmadı bu yılki gibi cezalı. Kötü transfer mi yapıyor bu Neymar'ı? Belli hedeflerin doğrultusunda bir transferi yapıyorsun, sporun her an içinde olan sakatlık riskleri dışında maksimum performansı vermesini bekliyorsun. Ayrıca bu ligi rahat aldığımız algısı nereden geliyor bilmiyorum. İki yıldır kaleyi hiçbir şekilde kapatamayan bir takım için nispeten az gol atıyoruz ve bu raddede Falcao gibi bir adam da taraftarsız şirket takımına karşı son atımda kazanılan şampiyonluklardan fazlasını bize verirse gayet önemli bir transfer haline gelir. Herif oynayıp kötü performans gösterse amenna, sakat oyuncuya bel altı vurmak neyin kafasıdır?

E aldı mı? 2 yıldır herif en kritik yerlerde sakat, hiç olmadı bu yılki gibi cezalı. Kötü transfer mi yapıyor bu Neymar'ı? Belli hedeflerin doğrultusunda bir transferi yapıyorsun, sporun her an içinde olan sakatlık riskleri dışında maksimum performansı vermesini bekliyorsun. Ayrıca bu ligi rahat aldığımız algısı nereden geliyor bilmiyorum. İki yıldır kaleyi hiçbir şekilde kapatamayan bir takım için nispeten az gol atıyoruz ve bu raddede Falcao gibi bir adam da taraftarsız şirket takımına karşı son atımda kazanılan şampiyonluklardan fazlasını bize verirse gayet önemli bir transfer haline gelir. Herif oynayıp kötü performans gösterse amenna, sakat oyuncuya bel altı vurmak neyin kafasıdır?

Kardeş sen şakamı yapıyorsun nedir anlamadım.Psg dediğin takımın transfer bütçesi 400 milyon euro.Kadro değeri 1 milyar euro.Sence neymara ödedikleri para onlara koyacakmı sanıyorsun.Ayrıca Neymar sakatlansa Mbappe var o sakatlansa di maria var heriflerin kadrosunda varda var.

Ayrıca verimmi alamadılar Neymardan, gider reale yine 200 e satar verdiği parayı çıkarır.Sen Falcao ya vereceğin 20 milyon euroru nerden çıkaracaksın 35 yaşında.Ayrıca Falcao gelirken en çok sevinenlerden 1 i bendim.Fakat cl nin en kritik maçlarında oynamadı.Ben falcao gelirken buradaki herkes gibi cl de iş yapacak diye mutlu oldum.Eminim sende ligde ankaragücüne gol atsın diye istememişsindir.

Son olarak ligdede Diagne hıyarı ile bile şampiyon oluyoruz emin ol Babel,Adem 2.yarıda dönecek olan Andone ilede çok rahat oluruz.
Olayın Mantığını anlamıyorsun gelip burada ahkam kesiyorsun üstüne.Ben Falcao ya gömmüyorum sadece olan 1 durumdan bahsediyorum.

Bence Falcao çok sağlam dönecek takıma, bu adam hayatında yatmaya gitmedi hiçbir takıma Galatasaray'a gelişi de yatmak için değildi adamın geldiği andaki mutluluğunu hırsını hepimiz gördük

Falcao'nun Galatasaray kariyeri yeni başlıyor ...

Falcao'nun askerleriyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt