- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
Gelsin Bruge macini alsin yolumuza Avrupada devam edelimDeğil Falcao , Messi olsaydı da Cl'de bir halt yapamazdık sıkıntımız oyuncu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin Bruge macini alsin yolumuza Avrupada devam edelimDeğil Falcao , Messi olsaydı da Cl'de bir halt yapamazdık sıkıntımız oyuncu değil.
PSG de Fransa Ligi'ni kazanmak için Neymar'a 200 milyon gömmüş. Aptal herifler, sanki Di Maria'yla kazanamayacaklardı.
Gelip ağızlara sokacak emzikleri
Yatmiyo ki yatsa tamam geziyo ancaValla tek isteğim bu. Adama neler neler diyorlar.
Ben kendisinin samimiyetine inanıyorum. Hiç sanmıyorum gelir burada paramı alır yatarım dediğini.
Yatmiyo ki yatsa tamam geziyo anca![]()
Yav her konuya yazip durmayin sunu :/ riera ile belhanda bir mi? Riera kolej cocugu fasli ghetto reisi meloyu cok severim ama bu farazi kavgada parçalanırSen onu bırak melo devre arası gelince dua et belhanda olmasın.
vol 2 rierra vakası yaşanabilir. hdjdjd
Riera o dayaği yedikten sonra super devsirme sol bek olmustu .Sen onu bırak melo devre arası gelince dua et belhanda olmasın.
vol 2 rierra vakası yaşanabilir. hdjdjd
Senin Falcao ile alıp veremediğin ne?Yatmiyo ki yatsa tamam geziyo anca![]()
belhandasina laf atiliyor ya malum. bir yerden cikarmasi gerek acisiniSenin Falcao ile alıp veremediğin ne?
Bi sorunum yok, top oynasin istiyorumSenin Falcao ile alıp veremediğin ne?
3 senedir atiliyor da simdi mi acisini çıkarıyorum? Beni kendinizle karıştırmayınız lütfen.belhandasina laf atiliyor ya malum. bir yerden cikarmasi gerek acisini
1 senedir üyesin zaten reis xd3 senedir atiliyor da simdi mi acisini çıkarıyorum? Beni kendinizle karıştırmayınız lütfen.
Sakatken nasıl oynamasını istiyorsun? Amacın ne yani sakat bir adamdan futbol oynamasını beklerken, sakat olduğuna mı inanmıyorsun yoksa bir bilgin mi var yoksa Fenerliler gibi laf atalım da nasıl olursa olsun mantığında mı?Bi sorunum yok, top oynasin istiyorum